Publicat : mie, oct. 5th, 2016

Panica printe locuitorii cartierului ISTRU! Bantuiti de ambulanta verde!

ambulanta-verdeIeri seara s-a creat panica printe locuitorii cartierului ISTRU: printe blocuri a aparut… ambulanta verde, despre care legenda urbana spune ca i-ar lua pe cei care arunca gunoiul la container si i-ar duce la un control psihologic amanuntit…
Cativa martori au afirmat ca dupa ce sunt prinsi ca arunca gunoiul in containere, sunt insfacati de niste insi dubiosi, imbracati in halate verzi, sunt dusi in ambulanta si transportati la groapa de gunoi ecologica unde responsabilul ADI-ului, un personaj masiv caruia nu i se vede fata dar caruia i se spune “domnul R.C.” ii supune unui tir de intrebari, dupa care sunt evaluati.
Martorii sustin ca cei care nu corespund testului psihologic sunt torturati intr-un mod abject si de nesuportat: sunt dusi afara si obligati sa goleasca containere de gunoi menajer si sa-l imprastie pe unde apuca… Este, spun cei chinuiti de misteriosul sef de ADI, un fel de… dezintoxicare pe care nu o pot accepta in ruptul capului.
Se pare ca aceeasi ambulanta ii aduce inapoi in cartier, unde sunt primiti (si priviti) de colocatari ca niste ciudati…
Contactate de noi, organele competente au precizat ca nu au vazut aceasta ambulanta verde… Doar un politist local a declarat sub protectia anonimatului ca stie “dupe surse” ca ambulanta verde urmeaza sa ajunga si in alte cartiere ale orasului si ca fenomenul ar fi unul agreat de seful lui…
“Dom’le, seful meu, don’ Lazarica nu e strain de fenomen. Cica daca tot ii freaca ridichea ba sefu’ al mare de la Primarie, ba ala de la GSL, ba pispiricii aia de viceprimari, s-a gandit sa faca o diversiune… Ca d’aia circula ambulanta verde doar noaptea. Si cica ar fi mana in mana cu un lup tanar de la un partid, ca d’aia ii chinuie pe bietii oameni pe la groapa aia care ar fi a lu’ unu’ pe care-l cheama ADI sau cam asa ceva…”.
Bizar este faptul ca fenomenul misterios a inceput imediat dupa ce au fost instalate noile containere, iar politistii locali au aflat ca din 2018 vor trebui sa taie amenzi, ceea ce inseamna un efort in plus, pentru care nu se primeste supliment de hrana.

Despre autor

-