Publicat : lun, mart. 6th, 2017

Parcarile dintre blocuri le stau in gat liberalilor

CLConsilierii liberali au luat exemplul fostilor consilieri PNL (din mandatul 2012-2016) si au facut exact la fel: nu au votat proiectele de aprobare a documentatiilor tehnico economice pentru realizarea de parcari in zonele blocului 30/613, blocul 200 CF, blocul P3 si P8 si la scoala nr.5 adiacent Sala de Sport. De asemenea, nu au votat nici aprobarea documentatiei pentru extinderea carosabilului pe strada Arcului – Faza SF si nici documentatia pentru sistematizarea pe verticala din zona Punct Termic 15.
Asadar, cei sapte consilieri PNL au pus intrebari, au primit raspunsuri, si dracu’ stie ce au inteles, ca s-au abtinut…
„As vrea sa adaug un singur lucru, dupa ce s-a finalizat votul pentru aceste parcari… Vreau sa transmit cetatenilor ca pe langa cele 7 proiecte care in anul 2016 au trecut cu greu de sedintele Consiliului local, si care acum, dupa 10 luni vor intra in faza de executie si prin care se vor realiza peste 280 de locuri de parcare in zonele aglomerate, prin aceste patru proiecte aprobate astazi venim in fata cetatenilor cu inca 220 de locuri de parcare.
Municipiul Giurgiu are nevoie de parcari. Luna viitoare vom aproba si regulamentul privind parcarile de rezidenta. De asemenea, vom aproba si regulamentul ridicarilor de masini. Insa oamenii trebuie sa stie ca nu vom ridica masinile din oras, dar trebuie sa avem acest regulament valabil, pentru ca acolo unde avem parcari de domiciliu si cineva cu rea intentie nu elibereaza locul dupa ora 16:00, sa avem posibilitatea de a ridica masina care sta pe un loc sin u are autorizatie de parcare de domiciliu pe acel loc.
Conform hotararii de Consiliu local si regulamentului se vor scoate la inchiriere toate locurile de parcare de rezidenta. Astfel, intre orele 16:00 – 08:00 locul de parcare este rezervat exclusive celui care a semnat contractul cu municipalitatea”, a spus Nicolae Barbu.
Edilul sef le-a multumit, ironic, evident, consilierilor PNL pentru votul dat acestor proiecte…
“Va multumesc domnilor consilieri ca ati fost de acord sa se faca aceste parcari”.
Ca sa dreaga busuiocul, consilierul PNL Ladislau Pick a bagat si mai mult in ceata auditoriul…
“Vreau sa fac o precizare pentru giurgiuveni – cele sapte voturi de abtinere ale consilierilor PNL pentru proiectele ce vizeaza construirea de parcari nu stau in ideea de a nu se face parcari. Noi consideram ca la aceeasi valoare s-ar putea face mai mult. Acesta este motivul abtinerii noastre”, a precizat Ladislau Pick.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Pâna va apucati voi sa construiti alte parcari, ar trebui sa veniti sa le vedeti pe cele date in folosinta de aproximativ 3-4 ani, asfaltate cu CIMENT chinezesc de 2 bani si care acum au devenit o mare masa de pietre si praf. Eu locuiesc in spate la Pati- Bar si de cand s-a topit zapada parcarea aceea a devenit deșert, nu putem deschide ferestrele sa aerisim, pt. ca tot praful intra in case, masinile care circula pe acolo in mare viteza , (fiind scoala nr. 8 in apropiere ), cu toate ca aia nu este o sosea propriu-zisa, arunca pietrele de sub roți peste tot, existând posibilitatea accidentarii oamenilor sau a spargerii parbrizelor de la masinile parcate in zona. Noi, proprietarii din respectiva zona, (platitori de taxe si impozite), va cerem sa veniti si sa asfaltati din nou , de data aceasta cu BITUM (si sa se instaleze inclusiv limitatoare de viteza in dreptul scarilor de bloc), pentru ca daca nu, ne gândim serios sa limitam total traficul pe acolo, cu vreun junghi de Dacie pentru Remat.