Publicat : mie, apr. 1st, 2015

Pe surse – Bomba zilei

bomba_cuCEAS_1Lucrurile in politica locala se precipita. Surse care au dorit sa ramana in anonimat ne-au informat ca astazi de dimineata, a avut loc o intalnire secreta intre primarul Nicolae Barbu si deputatul Nicolae Florian. Cei doi au ajuns separat la locatia intalnirii, fara soferi si si-au semnalizat prezenta prin flash-uri scurte in alfabetul morse.

Sursele noastre spun ca discutia a avut loc prin semne, dar si cu ajutorul unei carti in alfabetul Braille, in asa fel incat nimeni sa nu afle despre ce au… semnalizat.

Aceleasi surse sustin ca au prezentat filmarile de pe o camera de supraveghere unor specialisti… semnologi, care au descifrat discutia…

Potrivit acestora, urmeaza ca in cursul zilei de astazi, Nicolae Florian sa iasa intr-o conferinta de presa si sa isi indemne prietenii, cunostintele, finii, angajatii si pe toti cei care cred in el sa voteze cu Nicolae Barbu la alegerile locale din 2016. Electorii vor fi indemnati sa ii acorde lui Barbu un al doilea mandat. Aceasta este „pohta ce-a pohtit” Nicolae Florian.

La randul sau, Nicolae Barbu va emite un comunicat prin care ii va multumi deputatului giurgiuvean si il va asigura de sprijinul lui la europarlamentarele din 2019…

Cei doi vor fi fotografiati imbratisandu-se intr-o conferinta de presa la sediul PSD, unde martori vor fi Alexandru Vladu si Niculae Badalau. Fotograful oficial al evenimentului a fost desemnat Vasile Arcanu, care va publica fotografia in cotidianul „Giurgiuveanul”, iar televiziunea GTV va consemna pentru posteritate declaratiile celor doi eroi… Alte „organe” de presa nu vor avea acces la eveniment.

Speram ca sursele noastre nu ne-au dezinformat, chiar daca astazi este ziua de 1 aprilie, ziua in care… pacalelile se tin lant.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Maicu Terezu spune:

    gluma sau nu,aceste 2 personaje au distrus acest oras si nu stiu cum cineva poate vota a2a oara cu barbu,sau prima data cu floricel.la minciuni sunt campioni,la realizari sunt repetenti

  2. Sorin spune:

    Domnu Gim, cam neinspirată păcăleala, cred că puteai să fii mai credibil. Și, văd că tot la șopârle ți-e gândul.

  3. stefan spune:

    un singur lucru nu stiati ca floricel este plecat pe muntele Athos :)))

  4. Daca astazi nu ar fi fost 1 Aprilie ( ziua pacalelilor ) , mai ca as fi crezut in veridicitatea articolului, asa ca imi place farsa voastra gazetareasca!