Publicat : joi, oct. 27th, 2016

PeNeLe de idei ale PNL…

penele-de-ideiAfirmatia din titlu nu este a noastra, insa am preluat drepturile de autor de la Alexandru Andrei, candidat PSD pentru Camera Deputatilor. Intr-o recenta conferinta de presa, doi dintre lupii tineri ai PSD Giurgiu, Razvan Cuc si Alexandru Andrei si-au concentrat atacurile asupra liderului PNL Giurgiu – Gheorghe Stefan. Este adevarat ca atacurile celor doi au fost starnite de afirmatiile facute saptamana trecuta de Gheorghe Stefan, care a declarat ca stie din surse sigure (indicand Institutia Prefectului) ca primarul de la Ulmi va fi demis si urmeaza primarul din Mihailesti.
Nu s-a intamplat sa fie asa (inca), iar tinerii (frumosi si liberi?) din PSD au trecut la atac.
“Am fost consternat de declaratiile si tupeul lui Gheorghe Stefan, care a avut in politica giurgiuveana un lung sir de esecuri… Vorbeste de moralitate? Tocmai el, care in ultimii trei ani a fost prieten cu Vasile Mustatea, pe care apoi l-a renegat, a fost in relatii bune cu Stanisteanu, dupa care s-au despartit si apoi iarasi sunt prieteni… Gheorghe Stefan este ultimul care ar trebui sa vorbeasca de moralitate… Mai mult, Gheorghe Stefan ameninta primarii, tocmai el, al carui mare succes in Giurgiu a fost obtinerea a 200 de voturi cand era la nustiu ce partid agrar…
Una peste alta, este foarte grav ca a indus ideea ca ar controla Prefectura… Foloseste metodele invatate la PDL – presiune si amenintari…”, a precizat Razvan Cuc.
La randul sau, celalalt lup tanar a sarit la beregata liderului PNL si a spus, citam: “PNL este in pana de idei” (de unde am preluat si titlul articolului – N.R.).
“Ex-pedelistul Gheorghe Stefan a inceput sa ameninte primarii si colegii din politica, nu a uitat metehnele guvernarii Boc, cand totul insemna amenintare…
As vrea sa ne raspunda de unde are informatii ca vor fi suspendati primarii? Ii aduc aminte domnului Stefan ca prefectul este apolitic si independent, si il informez ca noi ne vom apara primarii in fata unor astfel de intrigi politice cu iz penal”, a declarat si Alexandru Andrei.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Blend-A-Merde spune:

    Politica la kilogram. In viu.