Publicat : joi, apr. 7th, 2016

Penelistii nu mai au medic de familie! Elena Dinu a trecut la PSD!

elena dinuValul plecarilor de la PNL Giurgiu pare ca nu se mai sfarseste. Astazi, 7 aprilie, managerul Spitalului Judetean a trecut cu arme si bagaje la PSD. Motivatia Elenei Dinu este « aceeasi melodie » cantata de ceilalti demisionari din marele PNL, dar pe alte tonuri.
Elena Dinu a declarat ca a venit intr-o echipa care a dorit-o. Ceea ce inseamna ca liberalii au cam dat-o la o parte (desi Elena Dinu nu a spus aceast lucru, asa lasa de inteles). Cu siguranta ca « domnii » de la PNL nu ii pot ierta Elenei Dinu faptul ca a castigat in fata liberalului (din familie) Mihai Petre examenul pentru functia de manager al Spitalului Judetean.
„Am ales să vin într-o echipă care și-a dorit prezența mea. Motivele pentru care mă vedeți aici sunt și personale, și profesionale, și politice. Nu vi le voi spune, pentru că nu consider a fi relevant. Am fost membru PNL, care acum a devenit un partid cu extrem de multe frământări, și unde nu am mai simțit că aș face parte dintr-o echipă. Am ales echipa unde știu că mă voi acomoda foarte bine. Îi mulțumesc domnului senator și echipei PSD pe care am găsit-o aici pentru încredere, și îi asigur pe toți că voi da tot ce pot pentru obiectivele pe care ni le-am propus”, a precizat Elena Dinu.
Elena Dinu va renunta si la statutul de consilier local, urmand ca in cel mai scurt timp sa isi anunte demisia. PSD Giurgiu i-a oferit proaspetei pesediste functia de vicepresedinte al organizatiei judetene si coordonator al organizatiei de femei.
Senatorul Niculae Badalau, presedinte al organizatiei judetene PSD a declarat ca noua achizitie, Elena Dinu, va ajuta organizatia PSD Giurgiu sa construiasca un parteneriat pentru giurgiuveni, facand referire directa la modernizarea Spitalului Judetean.
„Elena Dinu este un profesionist cu ajutorul caruia vom crea un sistem de sănătate mai aproape de nevoile giurgiuvenilor. Cu toții știți că cele două mari proiecte personale ale mele sunt legate de sănătate și de cultură, două domenii extrem de văduvite de actualul președinte de Consiliu Județean”, a declarat senatorul Bădălău.

Despre autor

-

Afisat: 8 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Cojocaru Cristian spune:

  Alo….!!Membru PNL!!virgulă unde este sefu??dar punctul!?? Cat despre subiect si predicat?Dar ce contează! Te vede Tov Barbu și asta contează.

 2. Cojocaru Cristian spune:

  Ha!ha!ha!!din nou zâmbete!! Mulțumesc Domnului Membru PNL!!Are niste comentarii savuroase,pline de inteligenta,însă foarte greu de descifrat! Se pare că pe la școală a fost mai mult în vacanță!!Și apropo cred că dvs nu sunteți Membru inferior,nici superior….garantat sunteți intermediar!!

  • Membru PNL spune:

   In atentia Domnului COJOCARU marele CRISTIAN
   comentariul meu se poate descifra usor
   la scoala am fost stai calm DOBITOCULE
   cat timp politica giurgiuveana lasa de dorit si este murdara imi permit sa fac comentarii foarte savuroase

 3. Membru PNL spune:

  foarte bine pentru doamna dinu elena
  alta varianta nici nu avea
  ce sa mai faca cu actualul PNL?? nimic

 4. S-A REINTORS DE UNDE A PLECAT !I N T E R E S U L, FRATE,INTERESUL …BIETUL HIPOCRATE ! CU O FLOARE NU SE FACE DEZGHETUL IN PCR,PARDON,PSD !

 5. Strainu spune:

  Sa intelegem ca d-na a parasit si consiliul ?

 6. Olah spune:

  Un adevarat politician.
  Are lipici la functii dobindite politic.
  Parca ieri aparea pe benerul PDL-ului in 2004 ,,Tanar medic….,,,
  Continuam impreuna.,ca de la binele nostru atirna binele partidului si de binele partidului atirna intregii tari,,!