Publicat : mie, apr. 19th, 2017

Pensionarii din Giurgiu prefera bilete de tratament… in sezonul estival

tratamentBatalia pentru biletele de tratament care sunt distribuite de catre Casa Judeteana de Pensii (CJP) Giurgiu este „in plin sezon”.
O comparatie cu biletele de tartament distribuite anul trecut, ne arata ca CJP a distribuit doar 68,8% din bilete… Si asta pentru ca pensionarii au devenit pretentiosi cu privire la locul unde vor sa mearga la tratament.
„Majoritatea pensionarilor vor sa mearga la tratament in plin sezon. Si vorbim aici de perioada cuprinsa intre sfarsitul lunii mai si inceputul lunii septembrie. In perioadele de toamna sau februarie-mai nu avem o adresabilitate atat de mare si nu reusim sa valorificam toate biletele. Noi ne-am dori ca toti sa mearga la tratament in plin sezon, dar locurile in statiuni sunt limitate”, ne-a precizat Marian Dumitru, directorul CJP Giurgiu.pensii dumitruPentru anul 2017, pana saptamana trecuta nu s-au incheiat contracte decat pentru statiunile Casei Nationale de Pensii Publice, iar CJP Giurgiu a primit (pana acum) 709 bilete, in statiunile Amara, Pucioasa, Olanesti si Covasna…
„Prima serie se afla deja in statiunile solicitate… Din 25 de bilete la Amara, au fost valorificate doar trei bilete, la Pucioasa au fost valorificate patru bilete din patru, la Olanesti patru din patru, iar la Covasna, sapte bilete din sapte…” a precizat Marian Dumitru.
Pana in acest moment, la CJP au fost inregistrate 1.226 de cereri de bilete pentru tratament. Incepand cu luna mai a acestui an, pe masura ce se vor incheia contractele cu celelalte statiuni si cu hotelurile private, vor sosi si locurile repartizate pentru CJP Giurgiu. Cert este ca, la fel ca in anii trecuti, pentru judetul Giurgiu, numarul biletelor de tratament pentru pensionari va fi in jur de 3.000 de bilete.

Despre autor

-