Publicat : sâm, mart. 26th, 2016

Pentru ca erau… in doua luntrii, sapte membre ale organizatiei municipale PSD au fost excluse

sold outPline pana la refuz de doctrina social democrata, un numar de sapte doamne isi plang de mila pe retelele de socializare. Motivul lacrimilor si frustrarilor victimelor „opresiunii pesediste” este ca au fost lasate fara functii in organizatia de femei.
Si ca sa intelegem mai bine cum stau lucrurile, haideti sa recapitulam: majoritatea doamnelor au intrat in PSD (via PPDD) odata cu intrarea in acest partid a lui Alexandru Vladu. Timp de un an de zile „s-au ghiftuit” cu ideologie pesedista atat de mult incat acum sunt uimite de faptul ca au fost excluse.
Continuam firul naratiunii spunand ca doamnele in cauza au facut exact ca liderul lor spiritual, guru Nea Sandu, adica erau pesediste in scripte si il sustineau pe Vladu in fapt (Vladu, care de cateva luni era deja la ALDE).
In aceasta situatie, mergand pe ideea ca „dragoste cu sila nu se face” pesedistele din organizatia de femei au facut un gest firesc: excluderea.
De altfel, inca de acum doua saptamani, Nicolae Barbu, presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu a precizat intr-o conferinta de presa ca le-a pus in vedere membrilor din organizatie sa se hotarasca asupra optiunilor politice, sa fie loiali si sa nu joace la doua capete.
„Intr-o sedinta a organizatiei municipale PSD le-am transmis tuturor ca accept ca fiecare sa-si urmeze calea, fara polemici si fara dusmanii. Le-am lasat o saptamâna pentru a se hotari. Dar am constatat ca, in cazul de fata spuneau ca sunt membri PSD, dar pe paginile de socializare, apareau cu mesaje de sustinere pentru candidatul altei formatiuni politice. Ce ar fi trebuit sa facem in aceasta situatie? Sa acceptam aceasta situatie duplicitara in care se aflau acesti oameni? La PSD, nu este ca la partiduletul din care au venit ei, unde fiecare facea ce-l taia capul. In PSD, ca la orice partid care se respecta si isi respecta oamenii, avem o disciplina, vorbim despre Codul de Etica si Conduita, care este litera de lege. Astfel ca, dupa ce organizatia locala si organizatia de femei le-a exclus, am procedat in consecinta si eu”, a precizat Nicolae Barbu.
Cele sapte doamne excluse din PSD sunt: Carmen Batinetu , Mihaela Bizaran, Gabriela Filip, Cristina Macarie, Carmen Sima, Mihaela Stanisteanu si Luminita Tindeche.
Presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu a declarat ca orice membru al organizatiei care doreste sa urmeze alti candidati la alegeri decât pe cei ai PSD sunt liberi sa faca acest lucru, insa vor fi exclusi din PSD, respectandu-se in acest fel regulile interne ale partidului.

Despre autor

-