Publicat : vin, oct. 7th, 2016

Pentru ce este bun traseismul politic? Pentru un post, eventual in administratia judeteana

traseism-politicSenatorul PSD Niculae Badalau a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca Nicolae Florian, proaspat intors de la PNL la partidul mama va ocupa o functie in administratia judeteana.
Declaratia liderului PSD, asa cum era de asteptat, a nascut o serie intreaga de speculatii. Doua ar fi functiile pe care actualul deputat PSD ar putea sa le ocupe intr-un viitor apropiat: administrator public al judetului – in locul lui Razvan Cuc, care va pleca la Camera Deputatilor sau, mai spre primavara lui 2016, in locul prefectului tehnocrat, Zorinel Niculcea.
Intrebat daca stie care va fi functia pe care o va ocupa Nicolae Florian, Toma Petcu, copresedintele ALDE Giurgiu a declarat ca varianta minimala este aceea pe care a precizat-o Badalau…
“Este foarte posibil ca varianta minimala sa fie ceea ce a spus domnul Badalau: un post in administratia publica a judetului. Insa este foarte posibil ca dupa castigarea alegerilor de catre PSD si ALDE si formarea Guvernului, Nicolae Florian sa ocupe o functie la nivel national”, a declarat Toma Petcu.
N.R. Ce am invatat noi de aici? Ca traseismul politic este aducator de beneficii pentru… practicant. Fara alte comentarii: evident ca totul se intampla “in beneficiul cetateanului”, “pentru binele comunitatii”…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Ce încredere să avem noi giurgiuvenii în Bădălău şi să-l mai alegem senator, dacă nu-i constant nici în ce zice, nici în ce face? Mai deunăzi, zicea că nu-l mai primeşte pe Floricel în PSD, că e un traseist, că l-a părăsit pentru PNL. Câţi bani a primit Bădălău de la Floricel ca să-i dea o funcţie, deoarece în cercurile apropiate lui cere bani pentru funcţii!!! Floricica e un PENAL, ca şi Bădălău, care a fost chemat pe la DNA şi dacă va ieşi senator, nu se ştie pentru cât timp îl va avea Giurgiul senator, deoarece a făcut multe învârteli, matrapazlâcuri. E un ţăran parvenit!!! Floricica nu e NICIUN CÂŞTIG pentru PSD, ci doar un balast avid de funcţii şi bani, care cât a fost deputat i-a cam obligat pe giurgiuveni să-i cumpere camerele de filmat. NU A FĂCUT NIMIC BUN pentru giurgiuveni. Peste tot în Giurgiu vezi serviciile de securitate ale lui Floricel, unele pe bani publici, din taxele şi impozitele giurgiuvenilor.

  2. Pai daca spune:

    apar ca prin farmec niste contracte pentru firmele dlui deputat si mai achita si salariile si poate plătește si impozitele, se cheamă ca e spre binele comunității. Sau nu ?!

  3. ioana popescu spune:

    Felicitari lui Badalau ! Nu pt reachizitionarea lui Flocirel,dpdv al capitalului electoral Psd-ul pierde cateva procente bune la Giurgiu cu aceasta achizitie.(oricum l-a luat pt cateva luni pt postul tv si pt ziar,dupa alegeri ,sau inainte,il va lua altcineva)Dar umilire mai profunda a unui om, ca acum, nu am mai vazut de pe vremea lui Iliescu….cand un ministras sau ministrel i a pupat pantoful -la propriu -a ingenunchiat si drept multumire i a pupat pantoful-.Felicitari nasului Badalau ! Umiliti i ..ca oricum …de anul viitor vor incepe sa li sa para ca au si ei ….personalitate….
    )