Publicat : joi, sept. 24th, 2015

Pentru Primaria Giurgiu, PSD va efectua un sondaj sociologic „intre colegi de partid”. Care sunt acestia?

Nae BadalauSenatorul Niculae Badalau, presedintele PSD Giurgiu a declarat intr-o conferinta de presa ca si PSD Giurgiu va efectua un sondaj sociologic intern, o evaluare a puterii candidatilor PSD, dar si o evaluare a prioritatilor pe care si le doresc giurgiuvenii.

Am avut discutii cu firma care va efectua sondajul sociologic, mai avem de stabilit impreuna care va fi tema intrebarilor si, in functie de aceasta, care sunt grupurile tinta spre care ne indreptam. Sigur ca pe lista noastra vor fi cativa candidati…

Primarul Nicolae Barbu (cu cele mai mari sanse), colegul nostru de la PSD – Florian Nicolae, un alt coleg de-al nostru de la PSD – Dumitru Beianu, iar daca vorbim de colegi, va fi si colegul nostru de la ALDE – Toma Petcu si nu in ultimul rand, viceprimarul Alexandru Vladu”, a declarat Badalau.

Daca la final ar fi fost si numele „colegului” Lucian Iliescu (UNPR), am fi avut garnitura completa a celor care si-au dorit sau isi doresc sa lupte pentru bunastarea giurgiuvenilor in urmatorii patru ani. Dar Niculae Badalau a precizat ca UNPR nu va avea canditat propriu ci va merge „pe mana candidatului PSD”…

 

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. yonasda spune:

  dnule badalau, sunteti cel mai mare pericol pentru giurgiu, iar asta o sa o vada unii primari cat de curand!
  Yo n-as da un ban pe dvs.

 2. Costel spune:

  Domnule Badălău, sunteți caricaturiștii Giurgiului acest PSD, toți Giurgiuvenii au stimat acest PSD pentru domnul Deputat Floricel, frica a demonstrat că sunteți/ești subdimensionați/insignifiant in Giurgiu.
  Frustrați din toate punctele de vedere. De ce îți este frică, nu ai cum să scapi. Solicitați celeritate la dosarele pe care le a aveți pe rol.

  • Măndel spune:

   Să înțelegem de aici că dacă domnul Floricel a traversat strada de pe stânga pe dreapta,a devenit dintr-o dată mai grozav și în urma lui se prăbuşeşte trotuarul părăsit,cu clădiri cu tot? Ba eu cred că a „luat o mare plasă”,din moment ce din partea liberalilor a intrat în cursă și Stanisteanu.

 3. Gigi spune:

  stimate domnule Badalau, manevrele de scuze nu sunt elocvente, frustrarea dumneavoastră este evidentă. Dacă nu iese Dragnea esti subdimensionat in Giurgiu, sau NUL al PSD.

 4. In politica toti suntem colegi.
  In judet toti suntem vecini.
  In regnul animal toti suntem de aceeasi specie.

  ADN-ul difera insa….

 5. Alexandru spune:

  Semn de frustrare al dumneavoastră domnule Bădălau si partidului PSD, promovezi o caricatura ca Barbu. Șanse minime, sunteți intr-un mare tangaj PSD Giurgiu.