Publicat : vin, mai 29th, 2015

Perchezitii la Primarie si la domiciliul lui Lucian Iliescu

mascatiProcurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari într-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie si infractiuni de serviciu, comise în perioada 2010-2012.

În cursul zilei de 29 mai 2015, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare în 12 locatii situate în municipiul Bucuresti si judetele Giurgiu si Ilfov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Potrivit unor surse judiciare, vizat ar fi Consiliul Local Giurgiu. Potrivit surselor, se fac cercetari privind achiziţia referitoare la piaţa centrala din Giurgiu pe vremea fostului primar. Percheziţii au fost şi la domiciliul fostului primar, actualmente senator, Lucian Iliescu.

În cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Despre autor

-