Publicat : mar, iun. 16th, 2015

Personaj „misterios” in vizita la CJ Giurgiu

om-cu-fata-de-semnul-intrebarii1Pe la ora 16:20 trecute fix, in ziua de gratie de marti (niciun ceas rau) s-a intamplat sa fim cu ochii pe cladirea Consiliului Judetean… Si tot fix in acel moment (parol, m-am uitat la ceas), o limuzina Skoda Superb cu numarul CL 01 JUD a adastat chiar la intrarea din fata a cladirii. Pentru ca numarul limuzinii „ne-a batut la ochi” am dat sa vedem si cine-i personajul… Ghinion, nu l-am vazut decat de la spate… Am aflat totusi ca personajul misterios (cu sacoul pe umeri – asa l-au descris cei de la poarta) a urcat in biroul presedintelui CJ – Vasile Mustatea.

Dupa ce si-a tras sufletul in biroul (provizoriu) al sefului CJ Giurgiu, personajul ar fi fost plimbat si in zona noului birou al lui Vasile Mustatea…

Nu stim insa ce s-a discutat si ce s-a pus la cale intre cei dou, timp de fix (iarasi fix!!) o ora si 45 de minute, pentru ca la ora 18:10, Skoda Superb parasea (impreuna cu personajul) locul ocupat in fata institutiei.

Am intrebat in stanga si in dreapta (politica) cum arata personajul, dar in afara de ceva par mai mult pe fata, nimeni nu a stiut sa ne ofere alte semnalmente… Asteptam opinii vis a vis de acest personaj misterios si eventuale presupuneri despre motivul vizitei sale…

Aaaa!!! Mai avem un semnalment, numele lui este… diminutiv… Asa se scrie si asa se aude…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. giurgiuvean spune:

    Un articol despre nimeni si nimic,mai bine te apuci prietene de o culegere de ghicitori. Stirile sunt pentru a informa nu pentru a lansa teme de meditatie. Daca scri doar pentru grupul tau de prieteni sau politicieni atunci specifica asta.