Publicat : sâm, dec. 12th, 2015

PES activists Giurgiu a fost reprezentat la Parlamentul European de Tereza Nichita

tereza bruxLa invitatia europarlamentarului Victor Negrescu, presedinte al PES activists Romania si vicepresedinte al PSD, Tereza Nichita a reprezentat judetul Giurgiu la Bruxelles în calitate de secretar al organizatiei judetene a PES activists.
”Sunt foarte bucuros sa-i am alaturi de mine pe cei 65 de colegi din PES activists Romania, veniti la Bruxelles din toata tara pentru a cunoaste cat mai multe despre reteaua europeana a PES activists, Partidul Socialistilor Europeni si Parlamentul European. Suntem o echipa tot mai numeroasa ceea ce demonstreaza interesul si dorinta romanilor de a participa la politica europeana. Programul a cuprins o întalnire cu Marije Laffeber, secretarul general adjunct al PES, cu care am avut un dialog foarte constructiv, vizita Parlamentului European dar si o serie de dezbateri pe teme de actualitate europeana”, a subliniat Victor Negrescu.
tereza nichitaReteaua PES activists din Romania este cea mai puternica organizatie de activisti PES din Europa, numarand peste 10.000 de membri în toata tara, si singura organizatie politica cu caracter european din tara noastra.
„Organizatia noastra îsi doreste sa creasca participarea cat mai multor romani la procesul decizional european. Am fost bucuroasa sa reprezint judetul nostru la Bruxelles si ne dorim ca vocea noastra sa fie auzita de decidentii europeni. Presedintele organizatiei noastre, europarlamentarul Victor Negrescu, ne-a demonstrat ca prin munca si initiativa poti schimba lucrurile în bine la nivel european si poti îmbunatatii imaginea tarii noastre peste hotare” a explicat Tereza Nichita, secretarul organizatiei locale a PES activists Giurgiu.

Despre autor

-