Publicat : mar, oct. 6th, 2015

PES activists lanseaza GandimRomania.ro, prima platforma online dedicata celor care vor sa se implice in schimbarea României

gandim romaniaPES activists România lanseaza prima platforma online dedicata celor care vor sa se implice in schimbarea României, punând la dispozitia utilizatorilor instrumentele necesare pentru consolidarea unui dialog constructiv si propunerea de idei, initiative, campanii sau petitii relevante pentru realitatea socio-economica si politica din tara noastra. Platforma a fost creata ca urmare a initiativei europarlamentarului Victor Negrescu, coordonator national al PES activists România.

”In ciuda vocilor care sustin constant ca societatea româneasca este dominata de apatie, eu sunt convins ca exista foarte multi români cu idei si initiative bune, sanatoase, constructive pentru viitorul tarii noastre. Am cunoscut nenumarati astfel de oameni si mi-am propus sa-i incurajez. Asa a luat nastere GandimRomania.ro, o platforma care reprezinta, in opinia mea, cel mai scurt drum de la idee la actiune. Imi doresc sa punem bazele unei comunitati solide si dinamice, care sa coaguleze idei si sa genereze actiuni si politici publice cât mai apropiate de cetateni.
GandimRomania.ro este o platforma sprijinita de organizatia PES activists România, cea care va oferi expertiza necesara si conexiunile pentru punerea in practica a initiativelor”, sustine Victor Negrescu.
Pe platforma GandimRomania.ro, fiecare utilizator are posibilitatea de a-si crea un cont personal si privat, inclusiv prin intermediul Facebook. Totodata, orice utilizator inregistrat poate sa genereze continut si sa interactioneze cu ceilalti membri inscrisi pe platforma.
Tipul de continut care poate fi creat se imparte in urmatoarele 5 categorii: initiative (idei legislative, propuneri de politici, probleme de ordin sistemic care necesita rezolvare etc.); actiuni (campanii, cauze, evenimente etc.); petitii; sondaje; intrebari.
In functie de activitatea si implicarea fiecarui utilizator, GandimRomania.ro va oferi o serie de titulaturi, facilitati si bonusuri!

Despre autor

-