Publicat : mar, oct. 20th, 2015

Pixu’ corect al… asa-zisului

my-opinionx1Am ajuns s-o vedem si p’asta: oamenii politici se joaca cu pixu’ corect. Adicatelea cocheteaza cu scriitura, se coboara din sferele inalte si din strangerea gatlegaului (cravata, pentru mintile lor „luminate”) in „saloanele aurite” in care isi face veacul presa (numai cea platita din contracte cu institutiile publice si care a primit ca azimut sa-l besteleasca pe Beianu si pe Gheorghe Stefan si sa ridice osanale pesedistilor – asa a grait asa-zisul copresedinte al PNL Giurgiu, numitul Beianu). Drept urmare, asa-zisul a luat pixu’ in mana (corect?) si s-a apucat sa astearna slove zburdalnice, pe care apoi le-a postat pe site-ul care cu onoare ii apartine. Adica, uite nevasta ce poezica ti-am compus, ce zici, le-o aratam „si lu’ aia micii”?

Domnu’ asa-zis pixu’ corect, mai intai ca trebuie sa platesti drepturi de autor aluia care a inventat rubrica… Apoi, trebuie sa ai talent, spirit analitic si simt al umorului. Altfel e o scremere, un fel de melanj prost facut intre politica si jurnalism, intre asa-zis copresedinte numit de partid (PNL Giurgiu in cazul nostru) si satira.

idiocracyNe pare rau ca trebuie s-o spunem, dar trebuie sa il traga cineva de maneca pe asa-zisul pixu’ corect, ca d’aia merg lucrurile prost in tara asta – pen’ca asa-zisii politicieni au impresia ca sunt detinatorii adevarului absolut, ca stiu sa faca de toate… D’aia, domnu’ pixu’ corect nu merge tara asa cum trebuie, pentru ca avem prea multi… asa-zisi care de 25 de ani se pricep la toate, dar nu stiu sa faca nimic. Nimic pentru plebe, ca pentru ei…

N.R. LEGENDA: Intr-un asa-zis site care apartine unui asa-zis copresedinte al PNL Giurgiu, asa-zisului om politic i s-a inoculat ideea ca e talentat in ale scriiturii. Asa se face ca asa-zisul s-a dedat la… asa-zise editoriale. In care opineaza ceea ce spune si in conferintele de presa: sub semnatura de „Pixu’ corect” da cu barda in „asa-zisii jurnalisti” din presa locala. Pe care ii acuza ca ar avea contracte cu institutii publice, in contul carora ar primi ordine express sa-l denigreze pe el si pe ceilalti asa-zisi politicieni care-i stau alaturi. Asta este parerea asa-zisului domn vis a vis de presa din Giurgiu. Mai grav este ca chiar asa-zisul din povestea noastra plateste o armata de jurnalisti care sa ii tina o televiziune si un site. Iar intr-o anumita perioada chiar asa-zisul era un asa-zis presedinte al CJ si „isi dadea” contracte propriului trust (care la vremea aceea sustinea si un ziar print – eheee, alte vremuri!).

Fanu’ Lu’ Peneleu’

Despre autor

-

Afisat: 6 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. admin spune:

  Tovarasu’ Boerescu, domnule urmas al Musatinilor, te-am bagat noi in seama (a se citi „in pagina”)? De ce te dai in stamba (nu in stampa) cu comentarii la adresa lui Fanu’ Lu’ Peneleu’? te-a intrebat cineva de sanatate, sau te mananca pielicica si vrei scarmanatura in organu’ asta de presa „finantat” asa cum scrii de niscai politicieni. Daca tot zisesi ca esti atat de plin de parale, hai sa facem un contract sa ne influenteze scriitura… Ce zici, te bagi?
  PS. Propunerea asta nu inseamna ca daca mai sari calul si te bagi in chestiuni care nu te privesc si nu te lezeaza direct, nu te luam „la scarmanat”… Asteptam un draft de contract

  • blend-a-merde spune:

   bre, nea gime, da’ ce te-ai mai innegrit in ceru’ gurii, de cand ai trecut iar la castronul psd-ist. Dupa scriitura, intelegem ca acel castron a continut ceva grade alcoolice, de te-a adus in starea de a scuipa impleticit amenintari prin subsolul articolului. Las-o mai usor, ca roata se invarte si nu se stie ce castron slinos primesti dupa urmatorul schimb de putere. Ce dracu, voi astia, proletarii convertiti de foame in ziaristi, nu v-ati prins cum sta treaba cu presa asta locala, nici dupa atat amar de vreme? Sunteti presati sa practicati sarutul frantuzesc la curul puterii pana ii sar ochii din orbite.

 2. Pixu mitica spune:

  nea boerescule ai ajuns purtator de cuvant si de moaste al tovarasului mitica?de unde atata dragoste bre pentru el?ce ti-a promis de il proslavesti?e trist cand vezi cum se dezumanizeaza oamenii si isi schimba caracterul doar pentru o bucata de ciolan,ieri pupai pe unii,azi pe astia actuali de la putere(ma refer la pnl).pacat,incepusei sa-mi placi,dar m-am convins,omul este si va ramane un animal egoist si dusmanos,si pana acum nimeni nu a iesit din tiparul asta,cand vine vorba de politica.

  • 1. In primul rand PNL-ul nu este „la putere ” .Dar pe plan local sunt la putere cei care va finanteaza site-ul luna de luna.Si , implicit , va influenteaza scriitura.
   2. Nu-mi doresc nimic .Am mai mult decat pot cheltui 200 de ani de aici in colo si nici macar un copil ca sa ma mosteneasca.
   3. Am ajuns sa cred (si sa n-o ascund) in cel in care trageti (pardon scrieti ) in mod tendentios si cu obstinatie pe cand era doar un paria in PNL.Sincer puterea nu ma atrage .Nu am „interese „….
   DECI cred ca ies din tipare….daca tot aduceti vorba

   • Pixu Mitica spune:

    ma refeream la putere,adica la conducerea pnl,la cei care conduc acum partidul..nu la cine are majoritate in parlament.iar daca aveti atatia bani(probabil anaf ne va spune mai multe) poate ar fi cazul sa ajutati si pe cei care nu au,asta in caz ca nu vreti sa luati averea pe lumea cealalta