Publicat : mie, iun. 21st, 2017

Platforma aplicatiei Giurgiu – Smart City a devenit functionala

smart cityPlatforma aplicatiei Giurgiu – Smart City a devenit functionala si poate fi descarcata gratuit de utilizatorii de smartphone din magazinul de Google play pentru telefoanele cu sisteme de operare Android sau IOS.
“Deocamdata este o aplicatie de “civic alert”, prin intermediul careia, orice cetatean din municipiu si nu numai, poate face sesizari din teren cu privire la orice neregula observata. Sesizarea primeste automat coordonatele de GPS ale locatiei. Pentru autencititate se poate atasa o fotografie sau un filmulet al sesizarii. Mai departe se va selecta tipul de sesizare, va fi redirectionata, iar in acest fel sesizarea ajunge la un dispecerat din Primarie”, a precizat Mugurel Rosu.
In functie de tipul sesizarii, aceasta va fi directionata spre compartimentul care trebuie sa o rezolve, iar fiecare faza a rezolvarii problemei va putea fi urmarita de cel care a sesizat-o. Mai mult de atat acesta va primi e-mail sau mesaje de avertizare privind stadiul problemei sesizate.
“Autentificarea celui care face sesizarea se va face cu un cont de facebook, atat pentru transmiterea stadiului rezolvarii, cat si pentru a se face o statistica”, a spus Mugurel Rosu.SCPrimarul Nicolae Barbu a precizat insa ca cei care sesizeaza problemele trebuie sa acorde si circumstante atenuante pentru ca, functie de natura problemelor, acestea necesita mai mult sau mai putin timp pentru rezolvare.
In ce priveste celelalte metode de sesizare, acestea raman valabile si fiecare sesizare se redirectioneaza in aplicatia Smart City.

Despre autor

-