Publicat : vin, feb. 3rd, 2017

PNL Giurgiu a iesit din silenzio stampa

PNL GrDupa doua luni de tacere, PNL Giurgiu a avut prima conferinta de presa de dupa alegerile din 11 decembrie 2016. Presedintele organizatiei, Gheorghe Stefan, flancat de consilierul judetean Florin Velicu si de consilierul local Adrian Anghelescu s-a prezentat in fata presei locale sa infiereze cu manie revolutionara Guvernul PSD pentru „cele doua ordonante de urgenta”, sa isi exprime solidaritatea cu protestatarii din strada si sa prezinte perspectivele de reformare si revigorare a PNL in general si PNL Giurgiu in special.
Presedintele (inca) al liberalilor giurgiuveni a precizat ca alegerile in PNL vor fi organizate de jos in sus (nu asa cum declara telefonic in urma cu putin timp – desi asa ar fi fost statutar)…
„In urma cu o saptamana, Biroul Politic National (BPN) PNL a hotarat ca alegerile vor fi facute de jos in sus, insa urmeaza sa fie constituite si aptrobate Comisia de statut (care sa opereze modificarile in statutul partidului) si Comisia de organizare a alegerilor. La urmatoarea intalnire a BPN se va stabili si calendarul alegerilor, iar la randul nostru vom stabili in Biroul Politic Judetean (BPJ) calendarul alegerilor in organizatiile locale, astfel incat sa ne incadram pana in data de 1 aprilie”, a declarat Gheorghe Stefan.
Liderul PNL Giurgiu a mai precizat ca organizatia are probleme in sase localitati, unde organizatiile „sunt mai mult pe hartie”.

Despre autor

-