Publicat : vin, feb. 27th, 2015

PNL Giurgiu a stabilit structurile de baza ale Comitetului executiv judetean

copresedintiIn cadrul unei conferinte de presa sustinute la sediul PNL de cei doi copresedinti, Raluca Surdu si Gheorghe Stefan, presa locala a fost informata de faptul ca in sedinta reunita (vechiul PNL si vechiul PDL) au fost stabilite structurile de baza ale Comitetului executiv judetean, format din 15 membri PNL si 8 membri PDL. In aceeasi intalnire au fost stabilite strategiile noului PNL pentru urmatoarea perioada.

Pe langa cei 15 liberali (Raluca Surdu, Lucian Iliescu, Dumitru Paun, Ion Mateescu, Norut Stanisteanu, Cosmin Marciu, Daniel Burdulea, Ion Dragan, Dumitru Gavrila, Marian Maroiu, Vasile Mustatea, Dumitru Saitoc, Corneliu Minca, Liviu Popazu si Dumitru Beianu) au fost nominalizati si fostii PDL-isti care fac parte din Comitetul executiv judetean – Gheorghe Stefan, Nelu Simion, Petrica Tudorache, Marioara Velicu, Viorel Glaman, Adrian Grigore, Cristian Olaru si Ion Neagu.

Pe langa cei de mai sus, din structra de conducere mai fac parte doi trezorieri si doi secretari (secretar general – Remus Gaina si secretar general adjunct – Nelu Simion.

„Intre cele doua birouri vechi – PNL si PDL a existat o conlucrare si colaborare si inainte de constituirea acestui Comitet executiv, ceea ce inseamna ca se lucreaza serios, iar munca serioasa inseamna si rezultate pe masura. De saptamana viitoare vom incepe sa constituim comitetele executive locale in toate localitatile unde avem organizatii… Nu va fi o munca usoara, dar cred ca in maximum trei luni acestea vor fi functionale”, a declarat Raluca Surdu.

La randul sau, celalalt copresedinte – Gheorghe Stefann – a precizat ca in sedinta comuna s-a hotarat infiintarea unor echipe de oameni credibili si puternici, care sa disemineze informatiile spre cetateni…

„Pentru perioada imediat urmatoare s-a stabilit constituirea la nivel de judet a unor echipe de oameni credibili si puternici, care sa promoveze valorile liberale si sa disemineze informatiile in randul cetatenilor. Vrem sa facem din cetateni, partenerii nostri de guvernare”, a precizat Gheorghe Stefan.

Copresedintele PNL a mai precizat ca in doua saptamani, la nivelul noului PNL Giurgiu va demara o inventariere a bunurilor materiale si umane, pentru ca noua structura de conducere sa aiba o baza de plecare la care sa se raporteze.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Neagu Nicusor spune:

    Pe Domnul Stefan il cred!!! Si in consecinta si pe Doamna Co Presedinta! Cu siguranta dupa 25 de ani in Jud. Giurgiu.. Lucrurile se misca in directia buna…. Am zis!!!

  2. Toni Arcașu spune:

    S-o vezi pe domnișoara Alinuța încadrată de doi stâlpi ai fostului regim Băsescu -Boc,ambii părtași la suferințele produse românilor,din care unul vrea să fie al doilea om în stat iar cel de-al doilea -prim ministru,să vii deci cu asemenea personaje și să îndemni parlamentarii să dea jos guvernul actual ca să ajungă din nou la putere pedelistii vopsiti,aceasta înseamnă mai mult decât tupeu,înseamnă lipsă de respect faţă de alegători și mai mult decât atât!