Publicat : sâm, mai 7th, 2016

PNL&PDL – In 2012 il besteleau pe Blaga si acum ii canta ode

ode blagaDeranjat de faptul ca liderii liberali din Giurgiu l-au atacat verbal la intalnirea din 4 mai, senatorul Niculae Badalau a facut cateva aprecieri vis a vis de personajele care “sunt obsedate” de el.
“Am constatat ca numele Badalau a obsedat mai multe personae care au participat la intalnirea PDL-PNL… Vreau sa le amintesc cateva lucruri: la localele din 2012, impreuna cu Nicolae Barbu si Nicolae Florian le spuneam oamenilor ca Lucian Iliescu este cel mai mare rau al orasului Giurgiu. Pe 4 mai 2016, Nicolae Florian sta alaturi de Lucian Iliescu.
In toamna aceluiasi an, la alegerile parlamentare, impreuna cu Nicolae Florian, Dumitru Beianu si Lucian Iliescu le spuneam oamenilor ca PDL este raul cel mai mare pentru tara si judet, ca PDL a taiat pensile, salariile, etc. Iar giurgiuvenii au sanctionat la vot PDL-ul. Cu stupoare am vazut ca Nicolae Florian, Dumitru Beianu si Lucian Iliescu l-au primit cu onoruri pe Blaga – care era numarul II in PDL. Cum pot sta langa cei pe care i-au blamat si i-au sanctionat? Daca ei cred ca populatia a uitat, se inseala… Au fost oameni in sala – dintre cei cu esarfe galben spre portocaliu – carora le-a fost teama ca atunci cand a luat cuvantul Blaga, sa nu anunte vreo taiere de pensie sau de salariu”, a declarat Badalau.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Membru PNL spune:

  LA CE ECHIPA ARE ACUM PNL LA MUNICIPIU DAR SI LA JUDET…
  VAI DE CAPUL NOSTRU
  NUMAI CRETINI SI HOTI

 2. TOTUL ESTE RELATIV,CHIAR SI IN POLITICA ! USCATURI GASIM IN TOATE CLOACELE RAMASE FARA IDEOLOGIE.ATENTIE LA BIRNE !

 3. Olah spune:

  Dar cum l-a tepuit Managerul pe Comandante in 2012 e tacere totala .toti cei ,,cinstiti,,
  Macar acum cand iti va da statul pensie d-le jurnalist fii impartial.