Publicat : Dum, ian. 15th, 2012

Poezia, mai spumoasa decat sampania…

Poezia, mai apetisanta decat sampania...

Poezia, mai apetisanta decat sampania...

Paharele de sampanie (rose) au ramas pline pe masa… Va vine sa credeti ca in Giurgiu, poezia lui Ionel Muscalu a fost mai apetisanta si mai spumanta decat sampania? Ionel Muscalu a comis-o din nou. Ionel Muscalu „si-a marcat” teritoriul literar giurgiuvean cu un nou volum de poezie – „Respir brume, beau zapezi”. Fix la ora 13:13, in ziua de 13, a fost sa fie sa se intample sa se cante lerui ler si sa se colinde steaua…
Mircea M. Ionescu, Ion Gaghii, Constantin Stoenescu – sunt doar cativa dintre cei care au avut cuvintele pentru un laudatio, asa cum se cuvine in astfel de momente.
Poate ca fiecare dintre cei prezenti ar fi avut de spus cate ceva – in primul rand despre… prietenul Ionel Muscalu si mai putin despre poetul Ionel Muscalu.
Privirea poetului (sper ca n-a fost doar o inchipuire de-a mea), a fost indreptata patern si barbateste, aproape continuu spre Familie – careia i-a fost dedicat volumul lansat vineri la Cafeneaua actorilor.
Daca vorbele de lauda nu au reusit sa impresioneze prea mult auditoriul, actorul Vasile Toma, care a recitat trei poezii semnate Ionel Muscalu, a reusit sa trezeasca in fiecare din noi, sentimente si trairi pe care le credeam de mult uscate.
Bravo Ionel, ai reusti sa faci poezia mai spumanta decat sampania!

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Vasile spune:

    Extraordinatre fotografiile, domnule Alex!

  2. Alex spune:

    Mai multe fotografii de la acest eveniment puteti vedea aici :
    http://fotomagica.ro/#/content/Evenimente-Events/Lansare%20de%20carte%20Ionel%20Muscalu/