Publicat : mar, sept. 13th, 2016

„Porti Deschise” la ISU Giurgiu

porti-deschiseCu ocazia împlinirii a 168 de ani de la Bătălia din Dealu Spirii şi sărbătoririi Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Vlaşca” al judeţului Giurgiu organizează manifestări în scopul promovării activități și misiunilor instituției.
În data de 13 septembrie, între orele 10.00 – 14.00 la sediile subunităților vor fi organizate ,”Porți Deschise” astfel încât cei interesați pot să viziteze sediile subunităților și să intre în contact cu mediul de lucru al pompierilor.
De asemenea între orele 18.00 – 22.00 în Parcul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu va avea loc o prezentare de tehnică, echipament și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Pe parcursul acestor activități, se vor prezenta participanților tehnica de intervenție și accesoriile, vor fi făcute simulari conform specificului instituției, stingerea incendiilor, descarcerări, acordarea primului ajutor medical, etc.
Pe această cale vă adresăm rugămintea să luați parte la aceste manifestări precum și să le promovați astfel încât să avem o participare numeroasă în semn de respect pentru cei care își riscă zilnic viața în slujba cetățenilor.

Despre autor

-