Publicat : joi, apr. 20th, 2017

Pregatirile pentru Ziua Municipiului sunt finalizate – se pun la punct amanuntele

print N.barbuIn perioada 21 – 23 aprilie, Primaria Giurgiu si Consiliul Local, in parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Vinea” organizeaza Zilele Municipiului Giurgiu.
Pe langa spectacolele in aer liber cu artisti de talie nationala, dar si din municipiu si judet, manifestarile cuprind o paleta larga de actiuni.afisIn cadrul unei recente conferinte de presa, primarul Nicolae Barbu a facut si precizari cu privire la manifestarile prilejuite de ziua ocrotitorului spiritual al municipiului – Sf. Gheorghe:
“Am incercat sa asiguram o paleta cat mai larga de actiuni, pentru a satisfice gusturile diversificare ale cetatenilor – de la muzica simfonica, teatru sau opera, pana la concertele in aer liber sustinute de artisti locali si de talie nationala. Anul acesta, finantarea evenimentului a fost facuta ca si in ultimii ani, de catre sponsori, carora le multumesc pentru implicare. Mai mult, firma care a concesionat locul unde se desfasoara evenimentele a oferit un pret foarte bun, dar a si lansat oferte pentru comerciantii locali, pentru ca acestia sa isi poata deschide spatii comerciale in zona. In ce priveste focul de artificii de duminica seara, si acesta a fost asigurat de catre un operator privat”, a precizat edilul sef.
Nicolae Barbu a mai anuntat ca slujba religioasa din ziua de Sf. Gheorghe se va desfasura la noua Catedrala Episcopala “Sf. Gheorghe” incepand cu ora 09:00, iar la manifestari au fost lansate invitatii pentru toti actualii si fostii parlamentari de Giurgiu, cetatenii de onoare si reprezentanti ai Primariei si Prefecturii din Ruse.pregatiri

Despre autor

-