Publicat : vin, feb. 12th, 2016

Presedintele PNL Vedea a trecut la ALDE

stefanica ionIon Stefanica, presedintele organizatiei PNL Vedea a plecat din organizatia liberala si s-a inscris in ALDE, devenind astfel candidatul formatiunii lui Tariceanu la Primaria din Vedea. Stefanica a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul ALDE Giurgiu ca a parasit formatiunea PNL pentru ca s-a saturat de certuri si pentru ca nu se mai regasea in aceasta formatiune politica.
“Am simtit ca nu ma mai regasesc in PNL ca si membru. Am analizat activitatea celor de la PNL Giurgiu si PNL central, am simtit ca in PNL este o cearta continua, sunt oameni care nu vor sa isi urmareasca decat interese personale si atat. Am plecat pe acest drum cu PNL Giurgiu din anul 2012. Dupa ce am pierdut alegerile locale (la o diferenta de 50  de voturi – N.R.), nimeni nu m-a intrebat nimic, desi eram presedinte al organizatiei PNL Vedea. Nici daca am probleme in organizatie, daca oamenii care m-au sprijinit au probleme… Nimic. Au venit acum cu aceeasi problema – dom’le vrem sa candidezi la Primarie. Le-am spus ca nu mai pot. Am vazut o alta oportunitate la ALDE si ma bucur ca sunt astazi aici. ALDE este o aschie a PNL si eu sunt liberal de la Bratianu incoace…” a declarat Ion Stefanica.
Stefanica a lasat sa se inteleaga ca alaturi de el va trece in corpore la ALDE toata organizatia PNL Vedea.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. blend-a-merde spune:

  He he, Stefanica si Bratianu au in comun tot atatea cate au testoasa si echipa de stafeta 4×100 metri a Jamaicai.
  Care erau aia care fugeau primii cand se scufunda corabia?

 2. MARIN GHE.. spune:

  Si uite asa marele PNL GR se destrama usor,usor ca un castel de nisip sub tutela lui,Beianu,Stefan si Floricel..Oameni buni acest om aduce in discutie in aceasta declaratie,interesele personale a unor persoane.sa nu va indoiti ca nu ar fi asa.votati cum va dicteaza constinta..pana la alegerile locale vor mai exista demisi in masa din PNL..vom trai si vom vedea…

 3. pittb-ul spune:

  Felicitari ptr.decizia luata d-le Stefanica multi vor mai pleca din pnl din cauza nesimtiri unora.Dintr-un partid cu renume a ajuns de rasul lumii.Asa se intampla când lasi partidul pe mana unor amatori alias”Floricel”arogantul!

 4. liberal get-buget spune:

  Domnule candidat, suntem persoane mature și civilizate. Va doresc succes în alegeri, pe drumul pe care vi l-ati ales.
  Dar, mai ușor cu pianul pe scări… Nu aveți dreptul să-l invocați pe Bratianu. Ca sa mă exprim pe înțelesul și doctrina dvs, este NETRANSFERABIL. Nu s-a dezis de PNL nici în fața morții. Și-o fi avut și el nemulțumirile lui…
  În concluzie, puteți lua organizații sătești, comunale, de cartier; activiști, mai mari sau mai mici. Dar niciodată ISTORIA.