Publicat : mar, mai 19th, 2015

Presedintele TSD, Mihai Sturzu, prezent la constituirea Ligii Elevilor Social Democrati

liga 1Astazi a fost constituita Liga Elevilor Social Democrati din Giurgiu, iar la sedinta de constituire a fost prezent si Mihai Sturzu, presedintele TSD, care a sustinut o scurta conferinta de presa inainte de a participa la intrunirea pentru care a sosit in Giurgiu.

Liderul TSD a precizat ca, la modul in care arata in acest moment clasa politica, este nevoie de tineri care sa o improspateze si care sa vina cu un suflu nou in politica romaneasca.

“La intrunirile pe care le avem le spun tinerilor ca a fi politician nu este o oportunitate de a te imbogati, ci de a te pune in slujba cetatenilor…” a declarat Mihai Sturzu.

Legat de acest lucru, liderul TSD a mai precizat: “Mai mult decat om politic, sunt un observator care sta cu un picior in sistem…”.

Referindu-se la relatiile dintre Liga Elevilor si structurile de partid, Mihai Sturzu a precizat ca nu exista o subordonare a acestora, ci “ligile care sunt constituite pe langa TSD (Liga Studentilor, Liga minoritatilor, etc.) sunt partenere ale TSD sau PSD”.

Liga 2Presedintele TSD Giurgiu, Dragos Udvuleanu a precizat in cadrul aceleiasi conferinte de presa ca Liga Elevilor Social Democrati din Giurgiu are in componenta peste 100 de elevi cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani, iar presedintele acestei ligi va fi, cel mai probabil, Catalin Lungu, fost presedinte al Ligii Elevilor…

Despre autor

-