Publicat : mie, iul. 20th, 2016

Primaria Giurgiu a lansat o dezbatere publica ce vizeaza limitatoarele de viteza

trecere 1Marti, 19 iulie, Primaria Giurgiu a lansat o dezbatere publica pe o tema sensibila si totodata controversata: limitatoarele de viteza de pe strazile municipiului. Sunt invitati sa isi exprime opinia toate persoanele implicate in trafic.
“Modernizarea străzilor din municipiu, asfaltarea și repararea șoselelor duce inevitabil și la condiiții de rulare mai bune și mulți șoferi sunt tentați să calce pedala de accelerație, să uite de conduita preventivă și să circule, de multe ori, la limita evitării pericolelor sau cu o viteză mai mare decât limita impusă de Codul Rutier, punând în pericol siguranța cetățenilor”, spun oficialii Primariei Giurgiu intr-un comunicat de presa.
Asadar, pâna la 1 septembrie, giurgiuvenii sunt invitati sa isi spuna parerea si impreuna cu factorii responsabili sa fie identificate zonele vulnerabile si modul in care pot fi amplasate limitatoarele de viteza.
După această perioadă de dezbatere publică, concluziile, informațiile și părerile cetatenilor vor fi incluse într-un raport prezentat comisiei de ordine publică, ce se va întruni pentru a analiza această problemă și pentru a identifica cele mai bune soluții.trecere 2

Despre autor

-