Publicat : lun, feb. 22nd, 2016

Primaria Giurgiu, parteneriat pentru un proiect studentesc sustinut de Comisia Europeana

pr2-650x196Prezent la Giurgiu impreuna cu delegatia din Republica Moldova, secretatul general al C.O.D.C.R, Eric Bartha, cel care a sprijinit proiectul “Portul Verde si de Inalta Performanta” la nivel European, prin trecerea de la partea de discutii la partea de colaborare efectiva, l-a felicitat pe primarul Nicolae Barbu pentru realegerea acestuia in functia de vicepresedinte al Consiliului Oraselor si Regiunilor Riverane Dunarii, dar si pentru primirea in cadrul Comitetului Executiv al C.O.D.C.R., alaturi de primari precum Ivo Gonner (Ulm, Germania).
Eric Bartha a inaintat si o propunere de parteneriat, din partea colegilor de la Viena, pentru un proiect initiat de studenti de la Academia de Stiinte Agronomice româna si de cea de la Viena si sustinut de Comisia Europeana“Gradinile Dunarii”–, in care municipalitatea sa participe prin punerea la dispozitie a unui teren ce va fi folosit pentru horticultura, legumicultura, energie verde etc.
Eric Bartha a anuntat ca urmatorul Forum Anual al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii va avea loc la inceputul lunii noiembrie, la Bratislava, iar România va avea un rol extrem de important. In cadrul Forumului va fi relansat proiectul “A patra revolutie industriala” si se va vorbi despre reforma educatiei, cercetare, inovare si competitivitate.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. olah spune:

    Credeam ca d-l primar se va apleca asupra visului studentesc al urbei,reluindu-l de acolo de unde l-au ingropat celebri trei,,manageri ,, care conduceau destinele judetului si municipiului in 2005.
    A-l lauda pentru proiectul la care faceti referire mi se pare prea mult.
    Giurgiu isi continua caderea… si e pacat pentru ca viteza e din ce in ce mai mare.