Publicat : joi, feb. 11th, 2016

Primarii PSD vor incheia un contract social cu alegatorii

marciu-cristianIntr-o recenta conferinta de presa, vicepresedintele PSD Giurgiu, Cristian Marciu a facut cateva precizari cu privire la modul in care se va desfasura programul “Tu alegi, noi iti dam puterea”, care sunt criteriile care stau la baza trecerii pe liste a consilierilor locali si judeteni, dar si ce trebuie sa faca si sa stie candidatii PSD la functiile de primari.
“Conducerea PSD Giurgiu are dialoguri cu organizatiile locale din teritoriu pentru desemnareacandidatilor la Primarii si pentru propunerile pentru listele de consilieri locali si judeteni. Consilierii trebuie sa aiba “in spate” o lista de sustinatori dintre alegatori. Peste 100 de sustinatori pentru localitatile rurale, peste 500 in zonele urbane, iar consilierii judeteni peste 1.000 de sustinatori.
Candidatii la functiile de primari vor incheia un contract social cu alegatorii. Un contract structurat in doua parti: angajament de integritate al candidatului si un program politic (politici publice si de dezvoltare a comunitatii). Contractul va fi afisat atat la sediul partidului, cat si la unitatea administrative teritoriala, astfel incat fiecare locuitor sa poata urmari evolutia si realizarea a ceea ce a promis primarul”, a declarat Cristian Marciu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. kiki spune:

    Mai bine te-ai retrage definitiv din politica!lasa-ne breeee!!!!

  2. Cornel spune:

    Ma uit la fotografia individului asta si ma intreb, cat poate sa fie de prost alegatorul giurgiuvean, ca sa-l voteze timp de 25 de ani pe acest neputincios. Neputinciosul asta si analfabeta de Aurelia Dobre nu au facut nimic pentru orasul si judetul Giurgiu.