Publicat : vin, aug. 5th, 2016

Primarul Nicolae Barbu – presedintele Asociatiei Municipiilor din Regiunea Sud Muntenia

barbu negoita 2In cadrul intalnirii primarilor din Regiunea Sud Muntenia, care s-a desfasurat in data de 5 august la Giurgiu, primarul Nicolae Barbu a fost ales presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR), pentru Regiunea Sud Muntenia. Mandatul edilului de Giurgiu va avea o durata de un an de zile.
La intalnirea de joi, 5 august au participat primarii din municipiile resedinta de judet: Slobozia (Ialomita), Alexandria (Teleorman), Targoviste (Dambovita), Ploiesti (Prahova), Pitesti (Arges), Calarasi (Calarasi) si evident, Giurgiu.
La eveniment a participat si primarul sectorului 3 Bucuresti, Robert Negoita, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Florin spune:

    Funcție onorifica.oricum nu o sa facă nimic.caca-maca.

  2. ioana popescu spune:

    Cum ???!!!! Nu a fost tot numit Razvan Cuc pe aceasta functie ??? nu se poate….e o eroare!!! Un personaj ”spumos”din trecutul Giurgiului avea o vorba -”Toate femeili frumoase ma iubeste pe mine !! asa si Cuc cu functiile ….Oricum va dau si una serioasa -avand in vedere ce se va intampla saptamana viitoare,de la 1 septembrie director la Zona Libera(parc industrial-sic) va fi …..cine ????cine????….Razvaaaaaaan Cuuuuuc……Retineti ! La Zona industrala,parcul liber cum i or zice nu la…….Apa-Service !!!!!!!