Publicat : vin, apr. 15th, 2016

Primarul Nicolae Barbu si-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat la Primarie

C 1Joi, 14 aprilie, la sediul Biroului Electoral Municipal, primarul Nicolae Barbu si-a depus dosarul de candidat pentru un nou mandat. Primarul a fost insotit de presedintele organizatiei judetene PSD, senatorul Niculae Badalau, de simpatizanti si de membri din organizatia PSD si, la fel ca in 2012, sotia sa, Catalina Barbu i-a fost alaturi.
“Le multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi la depunerea dosarului pentru un nou mandat de primar. Sistinerea lor este foarte importanta si imi da puterea si determinarea sa continui pe acest drum. Un astfel de eveniment are o anume incarcatura. Acum patru ani, porneam la acest drum emotionat, dar cu idei si curaj. Acum sunt la fel de emotionat si am planuri realiste pentru dezvoltarea orasului. Stiu ce am de facut in urmatorul mandat, stiu ce am făcut si in acest prim mandate.
Contracandidatilor mei nu le cer decat un singur lucru: in campania electorala sa se rezume la o campanie fara atacuri la persoana sau, daca nu se pot abtine, macar sa ma ia ca tint ape mine, nu familia sau copiii mei. Exista viata si dupa 5 iunie si este pacat sa se arunce cu vorbe urate si grele“, a declarat Nicolae Barbu.
C 2In cadrul conferintei de presa a PSD, senatorul Niculae Badalau i-a urat success colegului sau de partid, declarand ca Nicolae Barbu a fost primarul “care a adus linistea de care era nevoie in oras”.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Geta spune:

  Si cum planuiti sa castigati acum? Ca unii care v-au ajutat sa cumparati voturi la alegerile anterioare nu mai sunt, de exemplu in str Prutului.

 2. FLORINA spune:

  Domnule Cojocaru sa intelegem ca mai aveti 50 zile de trait?

 3. Alexandru spune:

  Aceste priviri va domina la pierderea alegerilor locale si parlamentare.
  Asta este meritul acestui psd prin anonimii de președinți de județ si municipiu.

 4. Cojocaru Cristian spune:

  O să vă dezumflati….A.M.R 50 de zile!