Publicat : lun, nov. 21st, 2016

Primiti cu caldura de giurgiuveni – Candidatii social democrati sunt in grafic cu campania electorala

psd-okImpartiti in echipe, candidatii social democrati giurgiuveni pentru alegerile parlamentare: Razvan Cuc, Alexandru Andrei, Cristian Marciu si Elena Dinu, insotiti in permanenta de presedintele Consiliului Judetean – Marian Mina, de viceprimarii Ionut Cioaca si Ion Dragomir, de primarul Nicolae Barbu si de numerosi sustinatori – majoritatea tineri – se intalnesc zilnic cu cetatenii, atat in municipiul Giurgiu cat si in localitatile judetului.
Pas cu pas, fiecare cartier, fiecare strada din municipiul Giurgiu si fiecare ulita din localitatile judetului sunt cutreierate de echipele PSD Giurgiu, care impart pliante si le vorbesc oamenilor despre programul de guvernare propus de PSD – un program complet si mai ales realist, bazat pe realitatile din Romania si din fiecare judet in parte.
Oamenii ii primesc cu caldura pe candidatii si militantii imbracati in veste rosii si spun ca nu au uitat masurile Guvernului Ponta, guvern care le-a marit pensile, salariile si care le-a redat speranta.
In aceste intalniri sunt foarte multi cetateni care isi exprima nemultumirile fata de activitatea guvernului tehnocrat, guvern care a blocat Romania si care se opune majorarilor salariale si eliminarii celor 102 taxe.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

gr-8

psd-2gr-5psd-5gr-6psd-6gr-4psd-8
psd-9gr-8

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. maria spune:

    Voi nu aveti SERVICI – UUUUU???