Publicat : vin, mart. 17th, 2017

Program prelungit la Directia de Impozite si Taxe Locale

Ditl-GiurgiuIncepând de luni, 20 martie, și până la sfârșitul acestei luni, programul Direcției de Impozite și Taxe din Giurgiu, va fi prelungit astfel:

1) Pentru sediul central din Șos. Alexandriei:
Luni – Vineri: 8.30 – 17.00
Sâmbătă: 8.30 – 12.30
2) Casieriile din Piața Centrală și din Cartierul Tineretului
Luni – Vineri: 8.30 – 16.30
Sâmbătă: 8.30 – 12.00
“Suplimentarea programului de lucru se face pentru toate serviciile DITL Giurgiu, în aceste ultime două săptămâni ale lunii martie, nu numai pentru casierii. Am luat această hotărâre pentru cei care nu-și pot părăsi locul de muncă ca să-și plătească dările către buget și care nu sunt familiarizați cu plățile on-line”, a ținut să precizeze directorul DITL Giurgiu, Laurențiu Țintea.laurentiu-tinteaÎn această perioadă va fi prelungit și programul celorlalte servicii ale DITL – Impunere Persoane Fizice și Juridice, Executări Silite, Financiar Contabil etc., astfel că cei care au și alte probleme de rezolvat la impozite și taxe, pot face asta și în această perioadă.
”Vis a vis de plățile on-line, vreau sa precizez că prin platforma www.ghiseul.ro orice contribuabil își poate plăti taxele și impozitele de oriunde (de acasă, de pe telefon etc.) fără să fie nevoie să se deplaseze la sediul nostru. Este nevoie doar de un cont bancar și de o conexiune la internet a terminalului de pe care accesează platforma”, a menționat Laurențiu Țintea.

Despre autor

-