Publicat : joi, nov. 10th, 2016

Programul pentru Sanatate propus de PSD – un vis frumos… („Doamne ajuta sa devina realitate”)

in-slujba-pacientuluiProgramul pentru Sanatate propus de PSD si prezentat astazi intr-o conferinta de presa de medicul Elena Dinu – candidat PSD pe locul III pentru Camera Deputatilor – este un vis mult prea frumos pentru giurgiuvenii care, asa cum spuneam in alt articol, fug de Spitalul din Giurgiu ca dracul de tamaie…
Insa, cine nu se simte perfect cand viseaza, iar visele fac parte din natura umana…
“Doamne ajuta sa se realizeze toate propunerile noastre”, a spus Elena Dinu la sfarsitul conferintei de presa, dupa un set de intrebari deloc comode puse de jurnalisti…elena-dinuDoamne ajuta spunem si noi… Sigur ca ne dorim ca sistemul de sanatate sa functioneze perfect, pacientii sa fie tratati cum se cuvine si mai ales sa fie respectati de personalul medical.
Dezvoltarea Companiei UNIFARM, ieftinirea medicamentelor inovative, dezvoltarea infrastructurii medicale, construirea unui spital republican cu 2.500 de paturi (cu dotare de Star Trek, cu hotel pentru insotitori, heliport, terenuri de sport, crese, gradinite si scoli pentru copiii personalului medical, etc…), construirea a opt spitale regionale cu minimum 700 de paturi fiecare, reabilitarea infrastructurii existente, ieftinirea medicamentelor, asigurarea medicamentelor pentru toti pacientii, finantarea integrala a programelor nationale, programe de preventive si majorarea salariilor pentru medici si personalul medical…
Asadar, un program ambitios, intins pe mai bine de 30 de pagini, cu surse de finantare, dar pe care am dori sa il vedem inceput. Sa nu ramana doar o promisiune de campanie, asa cum au fost atatea, de-a lungul anilor… electorali.
“La realizarea acestui proiect au avut o contributie si specialistii in domeniu din organizatia PSD Giurgiu, in sensul ca am venit cu propuneri care se regasesc in proiect. Este un program care pune in centrul atentiei OMUL, este un program in slujba pacientului…” a declarat Elena Dinu.

Ion Diaconescu

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-