Publicat : mie, iul. 8th, 2015

Proiectul de reabilitare termica pentru noua blocuri de locuinte a intrat in linie dreapta

anveloparePrimaria Municipiului Giurgiu a gazduit amarti, 7 iulie, conferintele de lansare a celor doua proiecte de reabilitare termica a unor blocuri din cartierul Policlinica, aprobate spre finantare prin Programul Operational Regional 2007 – 2013.

Este vorba despre “Lucrari de interventie pentru cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 1”, prin care se vor reabilita blocurile de locuinte A5, U2, F (F40), U30 si 32, si “Lucrari de interventie pentru cresterea performantei energetice a blocurilor de locuinte, Municipiul Giurgiu, Ansamblul 2”, prin care se vor reabilita blocurile C2, R, T si S.
Pentru primul ansamblu de blocuri, valoarea totala a proiectului este de 2.780.063,62 lei, iar pentru cel de-al doilea ansamblu, 2.214.481,68 lei. Cele doua proiecte au ca data de finalizare data de 7decembrie (pentru ansamblul 1) si 15 decembrie (ansamblul 2).
Primarul Nicolae Barbu i-a felicitat pe reprezentantii celor noua blocuri ramase in program, care au fost prezenti la conferintele de lansare a proiectelor, exprimandu-si regretul ca sapte blocuri inscrise initial in program, au renuntat intr-o faza destul de inaintata a elaborarii documentatiei… Edilul sef a precizat ca si alte blocuri din municipiu vor fi reabilitate termic, prin Programul Operational Regional 2014-2020.

“Speram ca anual sa depunem proiecte pentru circa 20 de blocuri, pentru ca in cinci-sase ani sa avem peste 100 de blocuri reabilitate termic”, a subliniat acesta.

 

Despre autor

-