Publicat : vin, dec. 9th, 2016

PSD Giurgiu – candidatii care vor cuceri judetul

psd-1Conferinta de presa de vineri, 9 decembrie de la sediul PSD Giurgiu, aproape ca a fost una a invingatorilor. Niculae Badalau (candidat PSD pentru Senat), Razvan Cuc (candidat locul I pentru Camera Deputatilor), Alexandru Andrei (candidat locul II pentru Camera Deputatilor), Elena Dinu (candidat locul III pentru Camera Deputatilor) si Cristian Marciu (candidat locul II pentru Senat), au fost secondati de primarul Nicolae Barbu si de presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina.
“Vom avea un rezultat foarte bun pe judet la aceste alegeri – avem o echipa tanara, de giurgiuveni, iar de luni dimineata se vor a[uca de treaba in interesul sis pre bunastarea judetului” a precizat Badalau.
Primarul Nicolae Barbu a reiterat faptul ca sprijina candidatii PSD, pentru a elimina speculatiile lansate in aceasta campanie, care vizau faptul ca edilul sef nu ar sprijini echipa PSD.
“Este foarte adevarat ca au fost discutii, diferente de opinii, dar asta demonstreaza ca PSD este un partid viu, si sunt convins ca discutiile au fost constructive. Am fost in campania electorala pe strazile municipiului si am convingerea ca giurgiuvenii vor iesi la vot”, a declarat Nicolae Barbu.
Indemnuri la vot au avut si Razvan Cuc, Elena Dinu si Alexandru Andrei…
Razvan Cuc: “Suntem singurul partid care a venit in fata alegatorilor cu un program concret si coerent si de aceea fac apel la cetateni sa iasa la vot”.
Elena Dinu: “Suntem intr-o echipa unita, o echipa de profesionisti, o echipa girata de conducerea partidului, care si-a demonstrat competenta de-a lungul anilor”.
Alexandru Andrei: “Multumesc giurgiuvenilor care ne-au primit cu caldura… Este foarte important ca pe 11 decembrie sa mergem in numar mare la vot”.
Presedintele Consiliului Judetean, Marian Mina a declarat ca PSD a fost singurul partid care a facut o campanie electorala bazata pe proiecte concrete, pe un program de guvernare fezabil…
In final, presedintele PSD, Niculae Badalau si-a exprimat dorinta ca organizatia pe care o conduce sa fie pe locul I pe tara, iar in ce priveste numarul de parlamentari, liderul social democrat a mizat pe trei deputati si un senator pentru PSD Giurgiu.

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-