Publicat : mar, nov. 15th, 2016

PSD – programul pentru tineri – pasul de la utopie la realitate

sanseCel mai complet program de guvernare (chiar daca pe alocuri este utopic) este cel prezentat de Partidul Social Democrat. PSD a speculat lipsa unor programe coerente care sa vizeze categorii sociale dezavantajate si a marjat pe acest “drum nebatatorit” in Sanatate, Agricultura, Dezvoltare Economica, dar si pe programe pentru tineri…cuc-razvanRazvan Cuc, candidat PSD Giurgiu pentru Camera Deputatilor a postat pe contul sau de facebook cateva dintre masurile cuprinse in programul social democratilor pentru tineri, program care vizeaza oprirea exodului tinerilor si masuri pentru acordarea de sanse astfel ca tinerii sa faca parte din clasa de mijloc.
“Avem în vedere și acest segment esențial, tinerii, care au nevoie de sprijin atât pentru finalizarea studiilor dar și pentru integrare pe piața muncii și întemeierea unei familii, iar PSD a propus masuri pentru ca aceste deziderate sa devina realitate”, spune Razvan Cuc.
Investitii in infrastructura scolilor sau pentru dezvoltarea si intensificarea activitatilor sportive, alocatii pentru finalizarea studiilor si pentru terminarea gimnaziului, burse profesionale si sprijin pentru continuarea studiilor pentru tinerii ce provin din familii pauper – sunt masuri de care vor beneficia 450.000 de tineri intre 16 si 24 de ani.
Programele de ucenicie pentru invatarea unei meserii si stagiile de pregatire pentru experienta profesionala vor cuprinde un numar de peste 80.000 de tineri…
De asemenea, este luat in calcul si un program national de sport de masa – “Romania in miscare” – competitie intre localitati (va mai aduceti aminte de Daciade?) care sa se desfasoare pe durata unei zile si in care sa participle cetateni intre 5 si 80 de ani.
Asadar, un program care vizeaza dezvoltarea armonioasa a tinerilor, oferirea de sanse pentru acestia si imbunatatirea sistemului educational…

Articol comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007

alocatiiinfrastructuraprofesii

sport

Articol comandat de PSD – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160007.

Despre autor

-