Publicat : sâm, feb. 6th, 2016

PSD propune o consultare publica – “Tu alegi, noi iti dam puterea”

razvan cuc prezentareIn cadrul conferintei saptamanale de presa sustinuta de PSD Giurgiu, joi 4 februarie, purtatorul de cuvant al social democratilor giurgiuveni, Razvan Cuc, a prezentat un proiect prin care se intentioneaza o implicare mai active a cetatenilor in desemnarea candidatilor partidului pentru alegerile locale.
Este vorba despre o larga consultare publica, desfasurata sub sloganul “Tu alegi, noi iti dam puterea”, in cadrul careia, cetatenii identifica potentialii candidati care sa le reprezinte interesela in cadrul consiliilor locale si judetene.
“este un proiect foarte important, atat pentru noi, cat si pentru electori. Proiectul isi propune si le propune cetatenilor sa transfere puterea de la liderii politici catre cetateni. Alegatorii sunt cei care vor decide cine candideaza si, evident, cine castiga.
In perioada urmatoare, in municipiul Giurgiu si in celelalte localitati ale judetului vor fi amplasate corturi, vor fi distribuite pliante si flayere, iar cetatenii vor fi indemnati sa isi manifeste sustinerea pentru anumiti candidati.
Incercam astfel sa implementam o altfel de politica, sa se termine cu politizarea excesiva a consiliilor locale si judetene, a administratiei in general”, a precizat Razvan Cuc.
Purtatorul de cuvant al social democratilor giurgiuveni a apreciat ca acest proiect este unul care va mobilize cetatenii si va descuraja oportunismul multora care au intrat in politica doar pentru a ocupa functii…
“Nu vrem ca pe liste sa fie anumite personae doar pentru ca aceste personae au in buzunar un carnet de partid. Comunitatea va decide care vor fi reprezentantii in structurile consiliilor locale si judetene” a mai declarat Razvan Cuc.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Emil spune:

    Prietene, ca sa vorbesc frumos, nu vezi ca nu te mai crede nimeni? Dupa ce v-ati aliat cu partidul lui Oprea, chiar speri sa mai creada cineva abureala ta psdista? Ori sunteti inconstienti, ori va bazati pe niste furturi la voturi…

  2. liberal get-buget spune:

    Eu, unul, sunt de acord ca PSD sa ne dea puterea… E o dovadă de maturitate politică, dacă singuri au ajuns la concluzia ca trebuie s-o predea de buna voie și fără luptă.
    PNL-istii mei, Floricele, Tică fiți pe fază! În iunie, PSD ne dă puterea! 🙂

  3. Pușchea pe limbă rotofeiule ! A dat democrația in voi ? Voi care schimbați democratic directorii la cîrciumă la Bădălău ?