Publicat : lun, apr. 25th, 2016

PSD si-a depus dosarele pentru Consiliul local

barbu 2Astazi, 25 aprilie, 27 de candidati PSD pentru Consiliul local Giurgiu si-au depus dosarele la biroul electoral municipal.
Primarul Barbu, primul pe lista de consilieri a precizat ca spera ca noul Consiliu local sa fie format din cel putin 11 membri social democrati, care sa fie responsabili si sa ii dea siguranta ca in noul mandat sa finalizeze toate proiectele, pentru o dezvoltare durabila a municipiului.barbu 1
„Astazi si-au depus candidaturile 27 de candidati la Consiliul local din partea PSD. Sper ca vom avea un consiliu format din 11 persoane din partea PSD-ului, consilieri responsabili care sa dea garantia proiectelor pe care vrem sa le implementam. Avem proiecte pentru dezvoltare durabila, avem proiecte
Personal, in toti anii de mandat am gandit si am realizat foarte multe proiecte pentru implementare pe noul program 2014/2020, iar acest consiliu trebuie sa imi dea stabilitatea si siguranta ca investitiile se vor realiza.
Programul “PSD iti da puterea” a insemnat un consilier pe post eligibil. O persoana care nu a facut politica. Acest program a fost o idee care a prins la Giurgiu ca si in alte judete. Este o dovada in plus ca PSD este un partid deschis, un partid puternic, cu oameni specializati si specialisti in toate domeniile. Sper ca acesti consilieri sa isi spuna cuvantul si in cadrul Consiliului Local. Din 5 iunie 2016 veti vedea o alta abordare in CL. Pentru ca ceea ce se intampla in ultima perioada este o implicare brutala a politicului in actul administrativ. Sper ca in viitorul mandat sa nu se mai intample asa, iar partidele sa isi desemneze oameni responsabili, care sa fie in slujba cetateanului si nu din aceia care sa isi urmareasca interesul propriu”, a declarat primarul Nicolae Barbu.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Maicu Terezu spune:

    Postările antipsd se pare ca le ștergeți,sa fie din ordinul lui badalau?nu-i de mirare cine v-a ajutat cu televiziunea online,si pe statul cărui partid sunteți trecut.