Publicat : lun, nov. 30th, 2015

PSD, UNPR si ALDE – un “menaj a trois” posibil?

badalau menaj a troisIntr-o recenta conferinta de presa, senatorul Niculae Badalau a declarat ca reprezentanti de frunte ai PSD au avut o runda de discutii cu UNPR-ul generalului Oprea si ca dupa acest dialog se prefigureaza un concubinaj politic “in continuare” in perspective alegerilor locale si parlamentare din 2016.

“Noi (PSD si UNPR) trebuie sa ramanem impreuna si asa va fi, in primul rand ca majoritate parlamentara, dar si in perspectiva alegerilor din anul 2016. Am convingerea si sustin sa mergem pe liste commune cu UNPR la localele si parlamentarele de anul viitor. In varianta in care vom merge separat la locale, este foarte greu sa refacem pana in toamna cicatricile care vor ramane dupa eventualele declaratii care se vor face in perioada campaniei electorale”, a declarat Badalau.

Liderul PSD a mai declarat ca PSD va avea cu ALDE, prima runda de dialog pe tema majoritatii in Parlament, dupa 1 decembrie.

Daca ceea ce a declarat Niculae Badalau este adevarat – si nu avem motive de indoiala – PSD nu va castiga decat pe termen scurt, adica doar o majoritate parlamentara. In ce priveste alegerile locale sau parlamentare, ALDE si mai ales UNPR nu sunt decat o cocoasa in plus pentru social democrati si un plus de instabilitate si animozitati interne. Dar, ce-si face omul cu mana lui…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Stela spune:

    Sa vedem cum „unele” de la PSD, il vor accepta pe Mustatea in aceasta minunata prietenie…