Publicat : mie, feb. 15th, 2017

Q.E.D. – Marian Mina este presedintele interimar al PSD Giurgiu

Marian-Mina-1-604x400Dupa avansarea pe linie politica a senatorului Niculae Badalau in conducerea centrala a PSD, locul vacant de la Giurgiu a ramas vacant. Culmea este ca nu a fost nimeni agitat, nu s-a dat nicio batalie intestina pentru preluarea organizatiei. A ramas cum s-a stabilit: Marian Mina va fi presedintele interimar al organizatiei de la Giurgiu.
In data de 2 februarie, in sedinta Comitetului Executiv National, Marian Mina a fost votat in unanimitate – fiind de altfel singurul candidat. Cel mai probabil, la sfarsitul lunii martie, cand se prognozeaza ca vor fi alegerile in partid, Marian Mina va fi de asemenea singurul candidat pentru sefia organizatiei PSD Giurgiu.
In momentul in care de la Bucuresti i-a sosit numirea oficiala, Marian Mina a si organizat o intalnire cu membrii Comitetului Executiv Judetean in cadrul careia au fost luate cateva decizii importante pentru organizatie, printe care si organizarea Conferintei Judetene pentru alegerea structurilor de conducere ale organizatiei giurgiuvene.
La aceeasi intalnire au fost adoptate prin vot deschis si doua rezolutii de sustinere a Guvernului Grindeanu si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Despre autor

-