Publicat : lun, apr. 27th, 2015

Raspunsul la intrebarea: ce se intampla cu gardurile demontate de pe bulevardul Bucuresti?

Gard fierDezmembrarea garduletelor de pe bulevardul Bucuresti a dat nastere la speculatii, care mai de care mai abracadabrante. Intr-o conferinta de presa, edilul sef a precizat ca acese garduri, pe langa faptul ca erau complet inutile, necesitau an de an o cheltuiala in plus pentru administratia locala. Primarul Nicolae Barbu a precizat ca se va gasi o utilizare pentru aceste gardulete, ceea ce s-a si intamplat. Municipalitatea a decis ca aceste gardulete sa fie date cu titlu gratuit asociatiilor de proprietari din municipiu, pentru imprejmuirea spatiului verde din jurul blocurilor. Pentru a intra in posesia lor, administratorii asociatiilor de proprietari trebuie sa depuna o cerere la Primaria Giurgiu, dupa care reprezentantii GSL se vor deplasa la fata locului unde vor efectua masuratori in vederea stabilirii numarului de gardulete necesare imprejmuirii. De asemenea, lucrarile de montaj si transportul acestor gardulete vor fi asigurate de societatea Giurgiu Servicii Locale.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. aaa spune:

  Ai dreptate Marius. Nici nu stiu cum mi au venit ideile alea stupide de mai jos. Si ca o paranteza, oricat de responsabil ai fi, copii de 3-4 ani nu au lesa. O fractiune de secunda si un metru in plus pot duce la dezastru. Doi,garduletul nu avea doar 30 cm si trei, chiar asa ce rost are sa purtam centuri de siguranta in masina? Cine le a inventat, sigur viseaza drobul de sare. In rest..toate bune!

 2. marius spune:

  Primul argument iti pica. Responsabilitatea ta de parinte e sa ai grija de copil nu primaria printr-un gard in timp ce tu stai la o vorba sau pe smartphone. Argumentu doi la fel, oricum oamenii traversau pe unde le venea, garduletu de 30 cm nu era un impediment pentru nimeni. Trei e ca si cum imi zici de drobu cu sare..n-are sens

 3. ionescu spune:

  Ai dreptate, Aaa, și mai sunt și alte aspecte de care nu s-a ținut cont, dar nu le zic eu aici, le știe lumea. Dar, motivul cu cheltuiala anuală pe care o făcea primăria cu aceste gărdulețe este de tot râsul. Primarul zicea nu de cheltuială, ci de faptul că gărdulețelee ar fi urâte. Dar la blocuri nu sunt urâte?

 4. aaa spune:

  Complet inutile? Gresit! Trei argumente: parintii isi tineau copii mai in siguranta pe trotuar, nu exista tentatia tuturor de a traversa prin loc nepermis iar in caz de accident usor, autoturismul se mai oprea in gard, nu direct in banca. Nu s a gandit nimeni la aceste lucruri inainte de a decide sa ne facem gradini?