Publicat : lun, mai 4th, 2015

Razvan Cuc: „Disputa cu Podul Prieteniei – pornita de oameni care vor sa-si faca imagine”

Cuc Razvan - ZLIn conferinta de presa saptamanala a PSD Giurgiu, purtatorul de cuvant al social democratilor – Razvan Cuc – a abordat subiectul care a tinut prime-time-ul mediei giurgiuvene: disputa care a vizat lucrarile la Podul Prieteniei.

„Aceasta disputa a fost provocata de oameni care vor sa isi faca neaparat imagine cu orice pret, si lanseaza intrebari inutile… Pentru ca licitatia a fost adjudecata si organizarea de santier plus unele lucrari premergatoare incepusera deja… Dupa zilele libere de 1 mai vor incepe si lucrarile propriu zise – de consolidare si reabilitare. Fara tam-tam, asa cum incearca unii sa isi capitalizeze imagine”, a declarat Razvan Cuc.

Va reamintim ca „disputa” pentru Podul Prieteniei a inceput in urma unor interpelari care vizau lucrarile la acest pod, interpelari facute de deputatul Liliana Ciobanu. Directorul DRDP Giurgiu, Marian Mina a raspuns acestor interpelari, iar de aici la o confruntare directa pe un post local de televiziune nu a mai fost decat un pas… Care s-a si consumat.

Despre autor

-