Publicat : vin, iun. 5th, 2015

Razvan Cuc: In PSD Giurgiu nu este nici vid de putere, nici o lupta intre generatii

Razvan Cuc - PSDIn cadrul conferintei de presa de joi, 4 iunie, purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu – Razvan Cuc – a facut o analiza a situatiei organizatiei social democrate, in lumina ultimilor evenimente: demisia lui Nicul;ae Badalau si o ipotetica numire a unui interimar la sefia organizatiei judetene PSD.

„Acestea sunt subiectele care au tinut prima pagina a publicatiilor locale… Referindu-ma la sintagma „lupii tineri” vreau sa precizez ca tinerii la care face referire presa locala nu vor sa inlocuiasca generatia care a muncit sa aduca PSD Giurgiu pe locul pe care se gaseste acum… Din contra, comunicam foarte bine si avem puncte de vedere, de cele mai multe ori, comune. Nu este vorba despre o competitie interna.

Promovarea tinerilor din PSD Giurgiu a provocat un mare deranj, un semnal de alarma pentru tinerii de la celelalte partide, care stau inca in imobilism, iar sintagma „lupii tineri” i-a speriat pe cei care tin cu dintii de functii…

Asadar, in interiorul PSD Giurgiu nu este nici vid de putere, nici o lupta intre generatii, ci suntem o echipa unita”, a declarat Razvan Cuc.

Despre autor

-