Publicat : vin, mart. 6th, 2015

Razvan Cuc nu (mai) crede in minuni

Razvan CucReferindu-se la sedinta de Consiliu Judetean de saptamana aceasta, Razvan Cuc a precizat, inainte de orice alta declaratie: „…m-am rodat in politica si nu mai cred in minuni”. Declaratia vine in contextul in care sedinta de CJ a fost una suspect de linistita, consilierii votand pe banda rulanta toate punctele de pe ordinea de zi – inclusiv bugetul judetului. Dar (pentru ca exista si un… dar) chiar la inceputul sedintei, presedintele CJ, Vasile Mustatea a scos de pe ordinea de zi trei puncte care ar fi putut transforma toata sedinta intr-un adevarat camp de lupta… politica.

Este vorba despre excluderea din ATOP a trei membrii PSD…

„In sedinta de miercuri, presedintele CJ, Vasile Mustatea a scos de pe ordinea de zi cele trei puncte fierbinti: excluderea din ATOP a celor trei colegi ai nostri – Aurelia Dobre, Daniela Bardan si Cristian Stenghel. Motivul pentru care a scos aceste puncte de pe ordinea de zi este simplu: Vasile Mustatea nu avea majoritatea in CJ . S-a speculat ca Vasile Mustatea s-ar fi trezit la realitate si ca si-ar dori o colaborare cu toate fortele politice din CJ. Este fals.

Constatam ca domnul Mustatea are o noua practica: referatele de specialitate nu mai sunt vizate de secretarul judetului, domnul Florian Dinu, asa cum s-a intamplat si la aceste trei proiecte.

Neavand aceasta viza, proiectul nu poate fi legal. Nici in documentele justificative nu am vazut temeiul in care se face aceasta inlocuire a celor trei colegi din PSD. Asadar cred ca este doar o dorinta de razbunare sau o incercare de demonstratie de forta a domnului Mustatea.

Domnul Mustatea spune in raportul de specialitate ca revocarea titularilor se face in cazul in care intervine pierderea calitatii de membru al autoritatii teritoriale de ordine publica… Asta inseamna ca cei „nominalizati” nu mai sunt consilieri judeteni si nu stim noi? Mai face referire la articolul nr. 9, alin. 1 din anexa care guverneaza functionarea ATOP… Dar domnul Mustatea a si modificat articolul din anexa, a scos din context…

Domnul Mustatea a lansat o provocare de colaborare… Noi i-am intins mana de multe ori, dar e foarte greu de colaborat cu dansul.

In incheiere va spun un lucru foarte interesant: de fiecare data cand sesizam absenta domnului secretar Dinu din sedintele CJ, sa fiti siguri ca exista cel putin un proiect care are o hiba de legalitate”, a declarat Razvan Cuc.

Social democratul a mai precizat ca de fiecare data cand va sesiza o neregula flagranta facute in sedintele CJ de Vasile Mustatea, va face apel la prefecta judetului pentru a reinstaura legalitatea in CJ.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Pe scurt si la obiect, Mustatea a „confectionat” niste acte mistificand legea. Se cheama FALS SI UZ DE FALS! Probabil pentru a evita sa fie atentionat in mod public, a retras cele trei puncte de pe ordinea de zi, fara a exista o intelegere ascunsa referitoare la un troc politic!

  2. PAM -PAMFLET spune:

    VESNIC N E M U L T U M I T ! POZEAZA MEREU IN PASARE-VICTIMA, DOAR PENTRU A SENSIBILIZA RAMURICILE DIN COPACII ORBI EXISTENTI INTR-UN AREAL IN CARE TRILUL PASARESC A AVUT SI ARE ALTE ARII POLITICE,NICIDECUM OPERE MUZICAL-ARTISTICE PLAGIATE DIN ORACOLUL SIMFONIC AL LUI LENIN.CANTATI…CIRIPITI…ZBURATI DINTR-UN PARTID IN ALTUL, PANA VI SE DEZVOLTA O PARASUTA GHIDATA DE UN DIRIJOR BINE ASCUNS IN SCORBURA GAUNOASA SI CONTEMPLATA CAND ADMIRATIV CAND CRITIC DE CATRE MAMA- NATURA !

  3. Vasile Grecu spune:

    Lasa Cucu in pace! Lasa Cucu in pace!