Publicat : sâm, aug. 8th, 2015

Razvan Cuc: „Problemele comunitatii trebuie tratate cu maturitate si nu folosite pentru interese personale”

C.R.Imediat dupa esecul sedintel de Consiliu Judetean de miercuri, 5 august, purtatorul de cuvant al PSD Giurgiu, Razvan Cuc a convocat o conferinta de presa in cadrul careia a condamnat ferm faptul ca Dumitru Beianu – copresedintele PNL Giurgiu – a indemnat consilierii judeteni liberali sa nu participe la sedinta.

Reamintim faptul ca la sedinta CJ amintita, consilierii PNL nu au intrat in sala doar pentru ca trei puncte de pe ordinea de zi nu erau pe placul co-presedintelui lor, Dumitru Beianu: inlocuirea acestuia de la presedintia a trei ADI-uri („Sanatate Asigurata prin Apa Curata”, „Iluminat Public Eficient” si „Management Eficient pentru un Judet Curat”).

„Tot circul a fost o ambitie politica a domnului Beianu… Ma asteptam la mai multa maturitate din partea domniei sale, dar mi-a inselat asteptarile. Problemele judetului trebuie tratate cu maturitate si nu folosite pentru interese sau ambitii personale. Domnul Beianu a pus consilierii judeteni intr-o situatie jenanta… Incep sa cred ca aceste ADI-uri (Asociatii de Dezvoltare Intercomunitara) sunt folosite de domnul Beianu doar pentru imagine si pentru a tine in sub control anumite localitati din judet”, a declarat Razvan Cuc.

Social-democratul a trecut in revista si celelalte puncte de pe ordinea de zi, puncte care au fost amanate din cauza absentei din sala a consilierilor liberali…

„Prin gestul liberalilor a fost pusa in pericol reabilitarea DJ 505 cu fonduri europene, reabilitarea Teatrului Tudor Vianu, lucrari de investitii la Spitalul Judetean, necesare pentru acreditarea acestuia in acest an… Dar imoral mi se pare faptul ca pentru acele trei proiecte care vizau ADI-urile, oamenii care trebuiau sa primeasca ajutoarele financiare de urgenta (sinistratii din zona str. Rozelor) vor trebui sa astepte inca o saptamana, pana cand se va convoca urmatoarea sedinta”, a precizat Razvan Cuc.

Despre autor

-