Publicat : vin, feb. 20th, 2015

„Recensamantul” intern a stabilit: lipsesc la apel sase organizatii din PNL Giurgiu

audit 1jpgAuditul pe care ar fi trebuit sa il faca organizatiei liberale din Giurgiu n-a fost sa fie finalizat pana in acest moment. E treaba grea si migaloasa – asta am inteles de la Raluca Surdu, care a fost gazda unei conferinte de presa la sediul PNL.

Ce inseamna pardalnicul de audit, care o tine atat de ocupata pe doamna deputat – presedinte interiumar al PNL Giurgiu?

„Este o munca laborioasa si de lunga durata… Trebuie verificate datele de la toate organizatiile teritoriale din judet, astfel incat sa stabilim clar pe cati membri de partid ne bazam… S-a efectuat in parte acest audit, iar situatia nu este extraordinara, dar este… promitatoare. Sunt sase localitati in care nu mai avem organizatii deloc, si unde se lucreaza intens pentru refacerea acestora: Singureni, Ghimpati, Hotarele, Malu, Clejani si Mihai Bravu”, a precizat Raluca Surdu.

Evident ca doamna despre care facem vorbire a dat vina exclusiv pe hulita OG 55 pentru dezastrul din PNL Giurgiu. Daca domnia sa ar „sapa” ceva mai adanc (nu mai adanc de europarlamentare, cand celebra OG 55 nu era… nascuta) ar face o serie de descoperiri care ar duce si mai adanc in istoria recenta a PNL Giurgiu… Si tot dand asa cu sapa, simpatica doamna ar putea sa se pomeneasca strigand „Evrika!” si ar avea revelatii peste revelatii. De acolo ar trebui inceput auditul. Poate ne aude doamna Surdu…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
 1. Skim Batoarea spune:

  Au fost…erau…vor fi ce sunt…
  Si/fara de recesamant…
  Tacutul Klaus la cuvant
  Se da de-a Surda de pamant…
  La Giurgiu ca deznodamant,
  Au fost tot ei, vor fi ce sunt…
  Sperantele ce-au fost s-au frant…
  Si-a mai ramas atat: un vant…