Publicat : joi, nov. 19th, 2015

Reincep lucrarile la pista de atletism si bazinul de inot

pista_bazinIn vara acestui an, atat la bazinul de inot didactic cat si la pista de atletism, lucrarile au incetat si, evident, cetatenii si-au pus intrebari legitime. Intr-o recenta conferinta de presa, primarul Nicolae Barbu a anuntat ca la ambele investitii, care sunt localizate in zona Parcului Tineretului, se vor relua lucrarile.

„Bazinul de inot didactic este un proiect de care se ocupa Compania Nationala de Investitii . In acest moment s-au reluat lucrarile si se munceste intens pentru ridicarea cladirii pana nu se strica vremea. Am primit asigurari ca se vor finaliza lucrarile ce tin de structura de rezistenta si vor incepe sa monteze structura de otel, dupa care se va putea lucra la interior.

In ce priveste pista de atletism, in sfarsit am ajuns la o intelegere cu constructorul, s-a facut o mediere si saptamana viitoare vor reincepe lucrarile. Din punct de vedere legal, Primaria nu a putut face mai mult de atat, adica de a media cumva neintelegerile care s-au ivit vis a vis de anumite nereguli aparute la aceasta lucrare. Sa speram ca toata lumea a inteles ceva de aici si ca nu se vor mai intrerupe lucrarile”, a declarat edilul sef.

Despre autor

-