Publicat : mie, iun. 10th, 2015

Restructurari in Politia Locala – angajatii s-au pus cu burta pe carte

politia localaPrimarul municipiului, Nicolae Barbu a semnat astazi, chiar in timpul conferintei de presa, expunerea de motive privind noua organigrama si statul de functii pentru Directia Politiei Locale Giurgiu…

„Trebuie semnat, pentru ca chiar in acest moment acest material va pleca la Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP)… Sunt desfiintari de posturi, reorganizari, repozitionari… Din 99 de persoane, functionari si persoane contractuale in cadrul acestei directii, conform adresei Ministerului Dezvoltarii, trebuie sa ramana doar 70 de persoane. De ce 70? Un politist local la mia de locuitori . In acte, Giurgiu are 66.000 de locuitori, asta inseamna 66 de politisti locali si patru persoane cu activitate de conducere… „ a precizat edilul sef.

Nicolae Barbu a declarat ca toti angajatii Directiei Politiei Locale vor da examen. Un examen pe care il vor trece doar cei mai bine pregatiti dintre ei… Cert este ca 29 de persoane isi vor pierde locul de munca.

Primarul Barbu a mai atras atentia sa nu se incerce interventii, pentru ca examenul, care va avea loc in aceasta luna, va fi unul corect, din comisia de examinare facand parte reprezentanti ai ANFP, Prefectura si Primarie.

”Am mai atras atentia la bilantul Directiei Politiei Locale sa nu se incerce niciun fel de interventii … Si acum aud fel de fel de zvonuri… Precizez ca nu voi admite niciun fel de interventie si va garantez ca acest concurs va fi unul corect. De altfel, din cadrul Politiei Locale nu va fi niciun membru in comisia de examinare”, a declarat Nicolae Barbu.

Despre autor

-