Publicat : mie, mart. 30th, 2016

S-a aflat! Primarul Barbu a facut dezvaluiri cu nume si prenume!

Barbu comunicatIntr-o recenta conferinta de presa, primarul municipiului Giurgiu a devoalat numele vedetelor care vor evolua pe scena din Giurgiu cu ocazia Zilelor Orasului. Edilul sef a precizat din capul locului ca manifestarile organizate de municipalitate pentru cele trei zile de sarbatoare ale giurgiuvenilor – 22, 23 si 24 aprilie sunt realizate din sponsorizari.
Asadar, in seara de 22 aprilie vom avea doua concerte: trupa Zoralia (care va interpreta folclor balcanic in genul orchestrei lui Goran Bregovic) si un concert al trupei Pasarea Rock (trupa formata din cunoscutii artisti Ovidiu Lipan-Tandarica, Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici).
Sambata, 23 aprilie, iubitorii de folclor se vor reintalni cu orchestra Lautarii din Chisinau, dirijata de maestrul Botgros. Vor urca pe scena, printre alti artisti ai genului, Valentin Zamfira si Ioan Paladi,
Tot sambata seara, Loredana si trupa Agurida vor sustine un concert extraordinar.
Duminica seara vor concerta Shift, Nicoleta Nuca si Livia Buble, iar seara se va incheia apoteotic cu un concert sustinut de Stefan Banica Jr.
Scena va fi amplasata in scuarul din fata Teatrului Tudor Vianu.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. SAYONARA spune:

    Mult zgomot pentru nimic ! oRASUL ,DA,TREBUIE RESPECTAT.eSTE ZIUA PATRONULUI SAU SPIRITUAL.iN REST,DOAR M O F T U R I …cat despre alegeri si candidatul rosu,sa stiti ca zarurile au fost aruncate de multisor,iar Barbu(t) cu ,sau fara lautari nu va mai castiga inca un mandat de manager-primar ! Arunca-ti esarfa pe tambal,tovarasi ! Gata,dansul s-a terminat,tul(c)eo !

  2. Balalau spune:

    Puteți aduce și pe maica domnului,și pe papa și pe masa lui papa…prohodul dvs a fost cântat!Iar cântecul lebedei o să vi.l cânte Bănică.