Publicat : joi, mart. 19th, 2015

S-a dat ordin de incepere a asfaltarilor. Iata care sunt strazile care intra in program

DSCF5913Primarul Nicolae Barbu a precizat intr-o conferinta de presa ca s-a dat ordin de incepere a lucrarilor de asfaltare si de plombare a gropilor din asfalt pe strazile pe care nu se va turna asfalt.

Strazile pentru care s-a emis ordinul de incepere a lucrarilor de asfaltare sunt: Avram Iancu, Horea, Closca si Crisan.

In conferinta de presa sustinuta, miercuri, 11 martie, edilul sef, Nicolae Barbu a mai declarat ca in cateva saptamani vor fi emise ordine de incepere pentru asfaltarea mai multor strazi din oras.

„Termenul de finalizare pentru aceste strazi va fi sfarsitul lunii mai 2015. Din luna mai vor incepe lucrari de asfaltare si pe strazile Digului, I.L. Caragiale… De asemenea, in aceasta primavara vor intra la licitatie lucrarile pentru strazile Cluj, Progresului, Albinelor, Aurel Vlaicu, Grivitei 2 si strada Dezrobirii. Strazile Linistei si Berzei vor intra la licitatia de asfaltare imediat dupa ce se vor finaliza lucrarile de aductiune apa si canalizare.” a precizat Nicolae Barbu.

El a declarat ca pana in luna iunie 2016, toate strazile din municipiul Giurgiu vor fi asfaltate, cu exceptia zonei Ramadan, Balanoaiei, si Ghizdarului, zona care va intra pe un amplu proiect european.

„Pana in iunie 2016, la finalul mandatului meu, nicio strada din Giurgiu nu va fi neasfaltata. Cu exceptia zonelor Ramadan, Balanoaiei, Sloboziei si Ghizdarului, zone care sunt cuprinse intr-un proiect cu fonduri europene si care in anul 2016 va fi operational”, a declarat primarul Barbu.

Despre autor

-