Publicat : mie, apr. 29th, 2015

S-a dat ordinul de incepere a lucrarilor pentru amenajarea Canalului Cama

cama 1Dupa ce luni a fost dat ordinul de incepere a lucrarilor la blocul C2 din Tineretului, miercuri – 29 aprilie – primarul Nicolae Barbu a semnat ordinul de incepere a lucrarilor pentru amenajarea Canalului Cama…

Edilul sef a fost “la locul faptei” impreuna cu constructorul care a castigat licitatia – Constantin Telehoi – si au pus la punct ultimele detalii inainte de inceperea lucrarilor.

Dupa finalizarea proiectului, zona va fi de nerecunoscut, transformarea acesteia fiind una radicala.

canal camaDupa consolidarea malurilor canalului, lucrarile vor cuprinde, conform proiectului, o zona de promenada de-a lungul malului; un ponton cu o scena plutitoarse; o cladire cu un design modern destibnata expozitiilor de arta si manifestarilor culturale; cladiri pentru depozitarea ambarcatiunilor; vestiare si grupuri sanitare; terase cu iarba deasupra cladirilor; gradene; parcari si trepte ce vor cobori de pe mal pana la nivelul promenadei de pe malul apei…

cama 2Proiectul este finantat prin Programul Operational pentru Pescuit si este in concordanta cu obiectivele Masurii 1 – Valorificarea sectorului pescaresc si a turismului piscicol, Actiunea 5 – Amenajarea unor spatii pentru servicii si agrement pentru turisti. Perioada de implementare este de 12 luni, iar valoarea totala de circa 1.900.000 lei.

Municipalitatea mai are in plan si alte proiecte la Canalul Cama, asigurate fie din bugetul propriu, fie din fonduri europene.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. manuko spune:

    Felicitari pentru initiativa dar daca nu montati camere video, salbaticii needucati vor continua sa arunce gunoaie pe unde apuca, fara sa fie pedepsiti. Succes !