Publicat : joi, mai 21st, 2015

S-a dat startul lucrarilor pentru noul bazin de inot

bazin 1Miercuri, 20 mai s-a dat startul lucrarilor pentru constructia bazinului de inot de langa Sala Polivalenta din Parcul Tineretului, proiect care va fi finalizat si inaugurat la sfarsitul acestui an.

Primarul Nicolae Barbu, insotit de directorul Directiei de Dezvoltare, Florentina Popescu, au vizitat amplasamentul de la Steaua Dunarii, acolo unde constructorii deja au demarat lucrarile.
Investitia are o valoare de circa 34 de miliarde de lei vechi si este realizata de Compania Nationala de Investitii, in cadrul Programului national de constructii de interes public sau social.

bazin 2Bazinul de inot de la Giurgiu va oferi posibilitatea elevilor sa practice acest sport in cele mai bune conditii, dar va fi deschis si publicului larg, conform unui orar stabilit de societatea care va administra cladirea.

“Bazinul de inot va fi destinat uzului didactic, cu posibila utilizare publica in perioadele de vacanta. Ne dorim ca intreaga zona sa fie una destinata petrecerii timpului liber si miscarii sportive”, a declarat primarul Nicolae Barbu.
Cladirea, cuprinzand spatii tehnice si vestiare, va ocupa o suprafata de circa 850 mp. Bazinul de inot va avea lungimea de 25 m, latimea de 12,5 m si inaltimea variabila de 1,2 – 1,8 m.

Despre autor

-